Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding

Wandcontactdoos aanleggen in meterkast en doortrekken glasvezel

Deze week is het glasvezelkastje geïnstalleerd, alleen er zit nog geen wandcontactdoos in onze meterkast. Daarnaast zou ik graag de glasvezelkabel van het glasvezelkastje naar mijn modem door willen trekken. Ik wil mijn modem plaatsen in mijn woonkamer, de afstand hiertussen is zo'n 10 meter. Op de plek waar de glasvezelkabel moet komen zit wel al een afdekplaatje met loze leiding. Graag zou ik voor deze 2 handelingen een offerte ontvangen.

Glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding

In ons huis hebben we sinds kort glasvezel. Op dit moment loopt er een netwerkkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) door de gang naar de televisie in de woonkamer. Deze kabel willen we graag laten doortrekken door een bestaande coaxleiding (deze coax komt uit naast de tv en in de meterkast). De coaxkabel die er nu in ligt kan dan vervangen worden. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Ik heb een glasvezel kabel tot aan de voordeur en wil die naar binnen verlengen. Het gaat om ongeveer 2 meter.

Glasvezelkabel doortrekken van woonkamer naar meterkast

Wij willen de glasvezelkabel (ongeveer 10 meter) doortrekken naar de meterkast. Loopt nog steeds een oude coaxkabel naar de meterkast. Liefst willen wij deze vervangen door glasvezelkabel. Eventueel ook van slaapkamer naar meterkast (10 meter). Ook daar zit een oude coax-kabelaansluiting. Wat kost dit?

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Wij zouden graag de glasvezel willen laten verplaatsen in onze 2 onder 1 kap woning. De huidige komt aan voorkant van de woning binnen en we zouden deze graag na de meterkast willen. De huidige zou via de voortuin door de fundering en via de kruipruimte omgelegd kunnen worden. De afstand bedraagt tussen de 4-5 meter. Voor het opgraven van de kabel in voortuin en de benodigde gaten kan ik zelf zorgen gaat puur en alleen om verlengen en plaatsen in de meterkast. Ik wil graag een prijs ontvangen voor aanpassen en verplaatsen van de glasvezel.

Glasvezel doortrekken naar de woon- en slaapkamers

Wij willen de optimale internetsnelheid benutten en willen daarvoor vanaf de meterkast de glasvezelkabel doortrekken naar de woonkamer en twee slaapkamers. Of er loze leidingen benut kunnen worden, durf ik niet te zeggen.

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

We zijn verhuisd naar het souterrain van het pand. Het glasvezelkastje staat op begane grond van woning. We willen ook een aansluiting in souterrain. Graag laat ik de kabel door de vloer doortrekken, zodat in souterrain ook mogelijkheid is om een modem te plaatsen. Dit is van de begane grond door de vloer naar beneden door getrokken worden.

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Ik heb er geen verstand van maar, ik ga een huis huren van iemand die hij net heeft gekocht. De verhuurder zegt dat de glasvezelkabel van buiten naar binnen moet worden getrokken. Vandaag was er een KPN monteur maar zij doen dit niet en hij kon geen kabel vinden zei hij. Dus ik heb geen idee wat er moet gebeuren nu.

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Het betreft het laten aanleggen van een glasvezelkabel vanaf het glasvezelaansluitpunt in de meterkast op de begane grond aan de voorkant van het huis naar de woonkamer op de eerste verdieping aan de achterkant van het huis. Er lijkt geen loze buis te zijn. Het makkelijkst lijkt me om dezelfde route te volgen als de Ziggo-kabel: van de voorkant van het huis via de kruipruimte naar de achterkant van het huis, vervolgens door de muur naar buiten en buiten langs de muur omhoog naar de eerste verdieping en daar door de muur heen weer naar binnen, naar de woonkamer. Indien er ook andere mogelijkheden zijn hoor ik dat graag.

Glasvezel voor TV doortrekken

Wij hebben een extra glasvezelkabel nodig en deze moet dan worden doorgetrokken.