Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasvezel kabel doortrekken en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Wij hebben een huis gekocht in Hoofddorp. Wij weten dat er in de straat glasvezel ligt. Dit is alleen niet doorgetrokken naar binnen. De afstand zal ongeveer 5 a 6 meter zijn. Wij willen graag weten hoelang het duurt voordat dit gelegd is, hoeveel het kost en of dit rond 1 juni gedaan kan worden.

UTP kabel doortrekken en aansluiten

Bij ons komt glasvezel binnen via de meterkast. Van daar wordt het signaal nu door middel van een wireless router verdeeld naar de rest van het huis. Graag wil ik volgende kabels laten trekken. Een kabel naar de woonkamer, liefst gebruik makend van de reeds bestaande COAX leiding. Dat wil zeggen kabels toevoegen aan leiding. En een kabel naar de 2e verdieping. Graag wil ik dat er een kabel wordt geleid naar de 2e verdieping en dat deze wordt weggewerkt (uit het zicht). Tevens een utp wandcontactdoos wordt geplaatst in de gewenste kamer. Betreffende kamer heeft wel lichtpunt en stopcontacten, maar geen coax. Gewenste materialen zijn niet aanwezig. Ik zoek een elektricien /specialist die hiermee aan de slag gaat en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf een uitgewerkte prijsindicatie.

Glasvezelkabel trekken van de stoppenkast naar kamers

Er moet een glasvezel kabel getrokken worden van de meterkast naar de speelkamer en eventueel zolder. Ik heb al wel een glasvezel kabel naar de woonkamer. De afstand is ongeveer 7 meter. De kabel kan door de bestaande leidingen heen.

UTP-kabel en draden aanleggen/doortrekken

In mijn meterkast komt het glasvezel binnen, maar de daarop aangesloten router is niet sterk genoeg voor ontvangst in het hele huis. In de meterkast zit een telefoonleiding (met kabel) naar de 1e verdieping. Ik wil die kabel vervangen voor een netwerkkabel en op de 1e verdieping een netwerkaansluiting hebben om een accesspoint te maken. Graag een offerte voor de kabel (10 meter?) en aansluiting.

Glasvezel kabel doortrekken

In de meterkast heb ik een glasvezelaansluiting. Deze wil ik doortrekken naar 1 tv in de huiskamer, 1 tv in de slaapkamer en computer. Alles zit gelijkvloers (3e etage).

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

In de meterkast hebben wij een glasvezelaansluiting. Vanuit daar wil ik het glasvezel op 3 plaatsen in de huiskamer hebben. En vanuit daar ook naar de ouderslaapkamer en een 2e slaapkamer op de 1e verdieping. Ik weet niet precies om hoeveel meters het gaat en wat nu de beste opties zijn. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken?

Electra werkzaamheden

Graag wil ik een offerte (prijsindicatie) over de onderstaande werkzaamheden (incl materiaalkosten en btw) ontvangen. Het gaat om een nieuwbouw woning (moet nog worden gebouwd). Oplevering volgend jaar (juni 2018). Binnen wanden zijn van kalkzand steen. Werkzaamheden: - Doortrekken bedrading (glasvezel) via loze leiding voor de tv in bovengenoemde 3 kamers - Verplaatsen van 4 wand contactdozen (ongeveer 1,5 meter verplaatsen van links naar rechts of andersom) - Op de zolder zijn er stopcontacten aanwezig (afstand 2 a 3 meter). Graag wil ik 1 extra dubbele wandcontactdoos op zolder laten aansluiten/plaatsen. - Plaatsen van 1 extra dubbele wandcontactdoos in de meterkast - In het was hok is een stopcontact voor de wasmachine aanwezig graag wil ik extra stopcontact op een aparte groep aan laten brengen voor de condensdroger. - Infreezen in de woonkamer een kabelgoot van 40 of 50 mm voor de tv aansluiting. De tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,50 meter komt. - Infreezen in de woonkamer in verschillende muren kabelgootjes, in totaal 4, voor 4 speakers (home cinema set). De speakers dienen aan de wand te worden opgehangen waarbij de bovenzijde van de speakers op een hoogte van 1,75 meter komt. - Infreezen in de slaapkamer muur een kabelgoot voor de tv kabel. En er moet een CAI aansluiting op de wand worden geplaatst en de tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,85 meter komt. Een vraag: Heeft elke tv een CAI aansluiting nodig of is door trekken van glasvezel via loze leiding voldoende?

Glasvezelkabel doortrekken en aansluiten

Wij zouden graag de glasvezel willen laten verplaatsen in onze 2 onder 1 kap woning. De huidige komt aan voorkant van de woning binnen en we zouden deze graag na de meterkast willen. De huidige zou via de voortuin door de fundering en via de kruipruimte omgelegd kunnen worden. De afstand bedraagt tussen de 4-5 meter. Voor het opgraven van de kabel in voortuin en de benodigde gaten kan ik zelf zorgen gaat puur en alleen om verlengen en plaatsen in de meterkast. Ik wil graag een prijs ontvangen voor aanpassen en verplaatsen van de glasvezel.

Kabel voor de TV laten trekken

Ik wil een kabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer voor glasvezel tv er zitten buizen maar geen kabel en het lukt mijn zelf niet het gaat maar om 1 kabel.

TV- en internetkabel naar zolder doortrekken

Ik wil graag een ineternetkabel laten trekken naar zolder, er is geen kabel aanwezig. Ik wil ook graag een glasvezel aansluiten op een bestaande kabel van tv naar meterkast, de internetkabel zit ergens vast waarschijnlijk.

Partners

Partners van Casius