Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele woning elektra vervangen en up to date maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele woning elektra vervangen en up to date maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele woning elektra vervangen en up to date maken

Complete elektra aanleg

We hebben een nieuwe woning gebouwd. Op dit moment is het casco. Graag willen we alle elektra aan laten leggen in de woning, dus een nieuwe meterkast, spotjes etc. Graag een indicatie van de prijs voor de gehele installatie.

Vervangen en uitbreiden van elektra van de gehele woning

Electra gehele woning moderniseren + vervangen. Uitbreiden groepen (momenteel 1 aardlek met 3 groepen) en verplaatsen meterkast.

Electra gehele woning vervangen

Ik zoek een elektricien die alle elektra in mijn woning kan vervangen. Het gaat waarschijnlijk om zowel de meterkast als bedrading door de woning heen.

Elektra laten vervangen

Elektra in gehele woning willen wij laten vervangen. Daarnaast willen wij de meterkast laten uitbreiden. Mogelijk ook nog 1 nieuw stopcontact plaatsen. 1 woonkamer met keuken, 1 badkamer, 5 slaapkamers, 1 bergruimte.

Vervangen van elektra in bestaande woning van 1979

Elektra vervangen in 1e woonlaag, maar ook apart een prijsopgave voor vervangen elektra in gehele woning. Modernisering en uitbreiden meterkast. (Is recent slimme meter geplaatst, maar nog met stoppen.) Betreft een maisonnette: woonlaag: hal, toilet, keuken/woonkamer

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Aanleg compleet electra systeem voor nieuw bouw woning. Vanaf meterkast tot aan stopcontact, dimmers schakelaars en spots door de woning. In september begint de bouw, onze aannemer gaat rekening houden met de vloeren en elektrapunten. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die in samenwerking met ons de gehele eletrische voorziening van de woning kan realiseren. Het woonoppervlakte van de woning gaat ont 600m3 worden

Vervangen electra + nieuwe groepenkast

Electra in de gehele woning vervangen, tevens nieuwe groepenkast plaatsen met extra groepen. Ook extra stopcontacten plaatsen. Het gaat om een jaren 30 woning waar op dit moment oude en nieuwe bedrading door elkaar ligt. Het gaat om een drie laagse woning. Wij zijn opzoek naar een vakman die de situatie kan komen in schatten, kijken wat er allemaal moet gebeuren, hier een offerte voor kan op stellen en dan de klus kan uitvoeren.

Vervangen elektra complete woning

Electra in gehele woning vervangen. Ook een nieuwe groepenkast. Alle lichtschakelaars vervangen en alle stopcontacten op een andere plek. Wasmachine en droger en CV moeten verplaatst worden naar zolder, dus ook daar moet stroom naar toe. Het betreft een oude jaren ‘50 woning in Leiderdorp, waarbij alles nog in oude staat is.

Vervangen en moderniseren elektra

Per 28 augustus ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen wij in deze woning graag de gehele elektra vervangen. Ik zie dat u hier ervaring mee heeft. Hierbij een link naar de betreffende woning: https://www.wijmakelaardij.nl/woning/utrecht-koekoekstraat-60/ Het huis heeft 2 verdiepingen en is 76m2. De plafonds zullen overal verwijderd worden en indien nodig zal er nieuw regelwerk aangebracht worden. Schakelaars en stopcontacten willen we graag in de muur aan laten brengen, de benodigde sleuven kunnen we zelf frezen en dichtsmeren, de muren en plafonds zullen later gestuukt worden. We zullen in dit huis verder gebruik gaan maken van een elektrische kookplaat en elektrische vloerverwarming. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Vervangen oude electra incl stoppenkast

Gehele woning vervangen electra en stoppenkast vervangen. Badkamer niet is pas geheel gerenoveerd.. Eengezinswoning Inhoud 130 m3

Partners

Partners van Casius