Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen

Gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen

Ik heb de gemeente een woonkwaliteitskeuring laten uitvoeren van de gas- en elektra installatie. Hieruit kwamen 11 gebreken naar voren, die ik graag wil laten verhelpen. Het rapport is aanwezig en zal ik meesturen, zodat u de gebreken kunt bekijken.

Intercomsysteem bij een VVE vervangen

Namens de VVE van ons appartementencomplex zijn wij op zoek naar een bedrijf dat ons intercomsysteem kan vervangen. De huidige intercom is 11 jaar oud en vertoont verschillende gebreken. Het betreft een pand met 2 toegangen met in totaal 22 appartementen. Het systeem heeft een intercomfunctie en een deuropener functie. De klus: vervangen van een intercom voor 22 appartementen. In eerste instantie is een goede richtprijs voldoende. Dit als oriëntatie van de kosten en mogelijkheden. Foto's zijn bijgevoegd. Als u meer informatie nodig heeft kunt u uiteraard langskomen om de situatie te bekijken om tot een goede offerte te komen.