Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Het vervangen van ongeaarde stopcontact door geaarde stopcontact

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Geaard stopcontact maken in de schuur

Geaard stopcontact maken in schuur, er is een stopcontact voor licht

Diverse elektra klussen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze groepenkast kan uitbreiden met 1 of 2 groepen. We hebben nu 5 groepen, misschien is er ook een extra aardlekschakelaar nodig. Verder willen we bedrading laten aanleggen naar de zolder en daar een geaard stopcontact laten plaatsen. Zo kunnen we de wasmachine en wasdroger op een verschillende groep laten aansluiten. Als laatste willen we nog 2 stopcontacten laten plaatsen in de keuken.

Stopcontact met randaarde aanleggen

In onze woonkamer zitten alleen niet-geaarde stopcontacten. Wij willen graag 1 geaard stopcontact laten aanbrengen. We willen graag eerst uw telefonische prijsindicatie ontvangen. Na de vakanties kunnen we dan een bezoek-afspraak inplannen.

Enkele stopcontacten in huis plaatsen

Plaatsen van een, geaard, stopcontact in de keuken voor een tweede koelkast. Daarnaast plaatsing van een stopcontact op zolder. Er is daarvoor deels al een brede kabelroute aanwezig. De offerte graag ook sturen naar We hopen dat de stopcontacten binnen enkele weken geplaatst kunnen worden

Extra groep en geaard stopcontact plaatsen

Er dient een geaard opbouw stopcontact met 4 aansluitingen gemaakt te worden. De belasting zal ongeveer 3500 watt zijn in een nog te plaatsen tuinkamer. Dit zal in deze zomer gaan gebeuren. Verder is er een extra groep in de meterkast gewenst. De afstand is circa 10 meter. Graag ontvang ik een vrijblijvende totale offerte inclusief keuring.

Extra groep aanleggen in meterkast en opbouw geaard stopcontact plaatsen

In onze tuinkamer (buiten dus) willen we in juli 2017 een geaard opbouw stopcontact (4 aansluitpunten) laten plaatsen . Ivm electrische verwarming/grillplaat moet dit stopcontact ca 3500 Watt belastbaar zijn. Er is naw een extra groep nodig in de meterkast. Liefst draden trekken via de kruipruimte (ca 11 meter) . Graag all-in offerte inclusief erkende eindkeuring.

Groepenkast vervangen

Wij hebben nu drie groepen in onze woning en willen in de nieuwe situatie uitbreiden naar vijf groepen, waaronder één 3 fase aansluiting (voor inductie kookplaat) met aardlekschakelaar. Daarnaast moet er een geaard stopcontact op groep 4 aangelegd worden en een 3 fase stopcontact (Perilex). Voor beide stopcontacten heb je ongeveer 2 meter kabel nodig.

Geaard stopcontact plaatsen en vervangen

Ik wil een extra geaard stopcontact en 2 vervangen naar een geaard stopcontact.

Partners

Partners van Casius