Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Stopcontact geaard laten maken

Ik wil van een ongeaard stopcontact een geaard stopcontact maken,

Stopcontact in badkamer maken

We willen een geaard stopcontact in de badkamer laten maken naast de wasmachine trekschakelaar. En eventueel lichtschakelaar in woonkamer 70cm doortrekken. Alvast hartelijk dank,

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.

Stopcontacten monteren binnen en buiten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het monteren van een dubbel stopcontact in de meterkast. Vanuit dezelfde meterkast wil ik ook graag een stopcontact op de buitenmuur gemonteerd hebben. Onze meterkast zit direct naast de buitenmuur. Beiden uiteraard geaard en ik zou graag de totaalprijs willen weten voor de levering van de materialen en de montage.

Geaard stopcontact aanleggen

Geaard stopcontact aanleggen vanuit meterkast, ivm plaatsing wasdroger. Inclusief aardlekinstallatie

Extra groep en stopcontact installeren

Wij willen een extra 16 A groep in de meterkast ( in verband met de overgang naar inductie koken), in de gang; via de kruipruimte (2 gaten in de vloer) kabel naar de keuken (ongeveer 5 meter. ) een normaal geaard stopcontact aldaar.

Geaard stopcontact plaatsen

Ik wil in een inbouwkast een droger plaatsen. Echter er zit in die kast geen aansluiting. Kunt u mij vertellen wat het kost om een geaard stopcontact aan te leggen? Meterkast zit vlakbij, maar wel aan de andere kant van de gang.

Niet geaard stopcontact door geaard contact vervangen

Het vervangen van ongeaarde stopcontact door geaarde stopcontact

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Geaard stopcontact maken in de schuur

Geaard stopcontact maken in schuur, er is een stopcontact voor licht

Partners

Partners van Casius