Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 fase stroom en extra groepen installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 fase stroom en extra groepen installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 fase stroom en extra groepen installeren

Groepenkast vervangen

PK13 - 3 fasen stroom Vervangen van bestaande 1 fase groepenkast voor een 3 fasen groepenkast (3x25) ampère. Stroomverbruikers: Keuken: Inductie kookplaat, oven, stoomoven, vaatwasser, koel-/vrieskast, boiler/cooker, Badkamer: Wasmachine, wasdroger.

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.

3 fase stroom en extra groepen installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een 3 fase stroomgroep zou kunnen aanleggen. Of, als dit beter is, extra groepen willen aanleggen omdat het bij ons bijna elke dag gebeurt dat de stroom uitvalt doordat er te veel stroom wordt verbruikt. Ik hoor graag uw reactie. Met vriendelijke groet,

Aansluiting maken voor keramische kookplaat met perilex stekker

Ik wil een aansluiting in mijn meterkast naar mijn keuken laten aanleggen voor een keramische kookplaat. Als ik het goed heb gelezen is dit 3 fase stroom Heb dit een paar weken geleden bij u aan gevraagd ,en tot nu toe heeft er een iemand gereageerd maar de offerte kan nog weken op zich laten wachten bij dit bedrijf. Wat ik zou willen is meerdere offertes ontvangen en het liefst een kortere wachttijd ,wil dit einde jaar af hebben.

Drie fasen stroom aanleggen

Betreft 3 fase in meterkast aanleggen, er is al een nieuwe meterkast. Werkzaamheden moeten voor 13 november gedaan worden.

Meterkast vervangen

LS, Op dit moment hebben we een groepenkast met 8 groepen en bel, met twee aardlekschakelaars. De stroom wordt geleverd met 1 fase en nul. Daarnaast hebben we zonnepanelen, die op een aparte groep staan met ieder een eigen aardlekschakelaar. We willen graag op inductie gaan koken. Graag willen wij een offerte voor een nieuwe meterkast ontvangen.

Aanleg van 3-fase stroom

Voor een elektrisch fornuis met keramische kookplaat en oven moet 3 fase stroom aangelegd worden. Afstand van de meterkast tot punt van stopcontact is 6 meter.

Groepenkast uitbreiden

In verband met aanschaf andere keuken met inductie aanleg van 2 of 3 fase stroom in bestaande meterkast. Ik weet niet of dit mogelijk is in de huidige groepenkast.

Twee-fase of drie-fase stroom installeren

Graag een prijs voor twee en drie fasen stroom voor twee huizen. Er zit een meter in met 3x 25 ampère. Er zit een drie fasen kast in de woningen.

Groepenkast laten vervangen

De groepenkast met 8 groepen moet vervangen worden en gereed gemaakt worden voor stroom fase 1 en 3.

Partners

Partners van Casius