Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Van 1 fase naar 3 fase elektra voor inductiekoken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: van 1 fase naar 3 fase elektra voor inductiekoken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: van 1 fase naar 3 fase elektra voor inductiekoken

Van 1 fase naar 3 fase elektra voor inductiekoken

Ik heb een 1 fase (25A 5,7KW) HAGER groepenkast met 5 groepen en 2 x aardlek (3 om 2) en wil naar inductie koken uitbreiden. Dit vereist een uitbreiding naar 3 fase en het monteren van een hoofdschakelaar en een kookgroep 2 x 230V in de bestaande HAGER groepenkast uit 1998. De Perilex aansluiting van de meterkast naar de keuken is al aanwezig. (1 x geel/groen 2 x bruin en 2 x blauw).

Upgrade elektra bestaande woning

Wij zijn in de afrondende fase van het kopen van een huis. Dit huis heeft momenteel 3 groepen in een oude stoppen kast. Ik zou graag een nieuwe kast met 6 tot 8 groepen inclusief een voor een inductie kookplaat, 2 fasen. Naast een nieuwe groepenkast zullen er dan ook nieuwe kabels getrokken moeten worden. Mocht dit eventueel mogelijk zijn wil ik ook gelijk UTP kabels mee laten trekken. Het gaat om een eengezinswoning uit 1985. Wij hebben op 1 juni de sleutel en zouden als een van de eerste klussen deze elektra willen regelen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn hoor ik het uiteraard graag.

Elektra aanpassen voor een sauna

Ik wil graag mijn elektra klaarmaken voor het plaatsen van een sauna met een 8kw kachel op zolder. Hiervoor moet het volgende gebeuren: - meterkast gebruiksklaar maken voor een 3 fase aansluiting, nu 2 fase - Er moet een kabel naar zolder worden getrokken voor aansluiting van de kachel. Er zijn 2 schachten die van beneden naar zolder lopen. Een vanuit de meterkast en een vanuit de trapkast middenin de woning. Ik schat dat er zo'n 15-20 meter kabel moet worden gebruikt. - Op zolder moet een 5-polig CEE-form wandcontactdoos, 400 Volt / 16 Ampère, worden geplaatst en aangesloten.

Elektra aanpassen voor een inductieplaat

Ik wil een 2 fase aansluiting voor een inductiekookplaat. De doos mag in de meterkast blijven aangezien de meterkast aan de keuken grenst.

Perilex aansluiting maken in de keuken

Graag een elektra-aansluiting in de keuken maken met een aansluitwaarde van 7400 W. Kabel moet uit de meterkast moet getrokken via de kruipruimte, richting keuken. Het gaat om een 2 fase aansluiting.

Groepenkast en elektra laten vervangen

3 fase groepenkast met 4 lichtgroepen + kookgroep + beltrafo +stopkontakt

3 fasen in meterkast aanleggen

Ik wil ten behoeve van zonnepanelen 3 fase elektra in de meterkast hebben. De kosten van Enexis weet ik al, nu wil ik nog weten wat de kosten zijn van een specialist, die deze klus ook gaat uitvoeren. Bovendien hoop ik op advies waar ik rekening mee dien te houden. Een extra groep aanleggen is niet nodig (denk ik). Ik kan een foto aan u sturen.

Elektra aanpassen voor gebruik inductiefornuis

We denken een 3 fase fornuis te hebben en een twee fasen groepenkast. Graag zouden we dit willen uitbreiden zodat het fornuis gebruikt ken worden.

Meterkast verplaatsen naar een bouwmuur

Meterkast bestaande situatie: midden in ruimte (zie BA01). Gewenst: meterkast naar bouwmuur (woningscheidende wand in rood). Aansluiting van gas en elektra meters, nu nog onduidelijk of watermeter daar ook zit. Graag een richtprijs. Het gaat om een rijtjeswoning met houten balklaag op verdieping (richting: bouwmuur tot bouwmuur), begane grond beton met beperkte kruipruimte. Voor deze fase graag een richtprijs. U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

12V draad trekken door bestaande buis

In mijn nieuwbouwwoning wil ik graag vanaf een elektrapunt in de woonkamer een 12V draad laten trekken naar de meterkast. Dit zou dan moeten gaan door de buis waarin ook de normale elektra loopt (nuldraad fase en aarde). Mijn eerste vraag is, mag dit? Zo ja, kunnen jullie dit verzorgen en wat zouden de kosten bedragen? Ik hoor graag van jullie. Als meer informatie over de situatie nodig is, kun je altijd bellen/mailen.

Partners

Partners van Casius