Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elro alarmsysteem installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elro alarmsysteem installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elro alarmsysteem installeren

Elro alarmsysteem installeren

Sinds enkele jaren heb ik een HA65S centrale met SA68M (kontakten) en SA68P (IR sensor) en SA68G (Hoorn) randapparaten. Nu heb ik blikseminslag gehad welke op het elektriciteitsnet is geslagen waardoor de HA65S defect is geraakt. Gezien dit een oud model is moet ik de HA68S aanschaffen. Ik zou deze geleverd willen hebben inclusief montage en testen. Graag specificeren materiaal (centrale) en arbeid.

Aanpassingen inbraakalarmsysteem

We hebben jaren geleden het ELRO alarmsysteem HA68S geplaatst. Het systeem bevat: - 1 centrale (in de meterkast) - 3 deur/raamdetectoren - 2 ruimtesensoren - 1 akoestisch alarmapparaat - 1 rode alarmsignaallamp - 1 meldkastje (en nog 1 reserve) - 1 meldknopsleutelhanger We willen het systeem: 1) testen (batterijen) 2) de centrale enigszins verplaatsen (circa 30 cm) 3) de signaallamp aansluiten (buitenzijde meterkast) 4) het akoestisch alarmsignaalapparaat weer terugplaatsen 5) de meldkastjes plaatsen Ik heb tevens de vraag of een detector voor buitenopstelling beschikbaar is.

Elro HA68S alarmsysteem aansluiten

Wil graag een Elro HA68S alarmsysteem aan laten sluiten.

Alarmsysteem installeren

Ik heb bij Wehkamp een Elro HA68S alarmsysteem gekocht, dat ik graag wil laten installeren door een elektriciën. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

ELRO alarmsysteem installeren

Bij de installatie van een ELRO alarm systeem HIS20S loop ik tegen een probleem aan. De telefoonlijn krijg ik niet aan de gang, deze zou moeten worden aangesloten op het Ziggo modem. Ik hoop dat u iets voor mij kunt betekenen en verneem graag van u.

Elro alarminstallatie nakijken

Er is een aantal sensoren dat niet werkt bij ons alarmsysteem Elro. Ook de telefoonmelder dient te worden veranderd en er zal een extra sensor geplaatst moeten worden.

Elro alarmsysteem installeren

Ik heb een Elro HA63S alarm installatie met draadloze sensoren welke deels is geïnstalleerd. Nu doet het automatisch bellen en een toeter met zwaailamp het nog niet. Ook een tweede afstandsbediening krijg ik niet geïnstalleerd. Graag hulp bij het afronden van deze laatste items.

Alarm systeem installeren

Alarmsysteem Elro Home Automation his20s, moet gemonteerd worden. 3 x magneet en 2 x bewegingsmelder. Alarm systeem heb ik bij Karwei gekocht.

Alarm systeem plaatsen

Ik heb een Elro alarmsysteem gekocht bij Praxis. Deze bestaat uit een controle-unit, bewegingsmelder, magneetcontact en een afstandsbediening. Graag zouden wij deze laten installeren.

Aansluiten alarmsysteem

We hebben enkele weken geleden een alarmsysteem (ELRO HA68) aangeschaft. De gebruiksaanwijzing is zo onduidelijk dat het aansluiten niet wil lukken. Aanvraag is een week geleden ook al eens ingediend.