Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische ventilator in de badkamer repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische ventilator in de badkamer repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische ventilator in de badkamer repareren

Elektrische aansluiting voor de jacuzzi maken, ventilator en elektra in plafond

De huidige elektrische aansluiting voor de jacuzzi in de badkamer is niet in orde. Ik wil deze graag laten verplaatsen. Zo ook de ventilator. Daarnaast wil ik graag het elektra in mijn plafond van de badkamer goed laten beschermen. Dit is nu zichtbaar.

Elektrische ventilator in de badkamer repareren

Mijn ventilator in de badkamer werkt op mijn lichtschakelaar. Sinds kort blijft deze lange tijd aan als licht uit is. Ook springt deze soms zomaar spontaan aan en blijft tijd aan. Graag laat ik deze even nakijken en repareren.

Elektra uitbreiden en ventilator monteren

Een aantal zaken dient opgepakt te worden en kunnen mogelijk gecombineerd worden. Elektra uitbreiden (wij hebben zonnepanelen op het dak en wij willen dat onze meterkast veilig genoeg is hiervoor), ventilator monteren en stopcontact in de muur maken. Daarnaast zit er in de kruipruimte de ventilatie motor waarvoor ik een schakelsysteem wil laten maken en als laatste de elektrische bedrading uit het plafond langer maken en veilig maken.

Elektrische ventilator in de badkamer plaatsen

Er zit reeds een ventilator in de badkamer, maar niet elektrisch. Ik wil dus graag een elektrische installeren.

Ventilator in de badkamer vervangen

Het betreft het vervangen van een elektrische ventilator in de badkamer. De oude er geheel uit halen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. De ventilator zit aangesloten op het centrale afzuigsysteem. Hij gaat aan en uit met het aan en uitdoen van het licht. In de badkamer zit geen raam.

Elektrische ventilator badkamer vervangen

Het betreft het ophangen (plafond) van een nieuwe ventilator (reeds aangeschaft) in de badkamer. Er moeten een viertal gaatjes worden geboord en de elektriciteit weer aansluiten (nieuwbouw huis). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ventilator in de badkamer vervangen

Het betreft het vervangen van een elektrische ventilator in de badkamer. De oude er geheel uit halen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. Wat kost het in totaal?

Elektrische ventilator in de badkamer repareren

De badkamerventilator is er na 4 jaar mee opgehouden. Ik weet niet het merk, zou het eventueel op kunnen zoeken. Hij is aangesloten op een aparte schakelaar, dus niet samen met het licht.

Nieuwe groep, stekker omzetten en ventilator vernieuwen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een nieuwe groep, bestemd voor installatie van een elektrische oven. Ook het omzetten van een vijf aderige stekker aan de nieuwe kookplaat. En een stopcontact voor de kookplaat. Ook moet de ventilator in de badkamer worden vervangen. Die er nu zit is oud en werkt niet meer. Merk oven Leka un 505 merk kookplaat Leka 6072. Beide moeten worden geïnstalleerd.

Repair electric fan in the bathroom

English: Electric fan in my bathroom is broken. The fan is build in the ceiling of the bathroom. It has stopped for while. Kindly estimate how much it will cost to fix? Picture of the fan can be provided. Nederlands: Elektrische ventilator in mijn badkamer is kapot. De ventilator is ingebouwd in het plafond van de badkamer. Het is gestopt voor tijdje. Vriendelijk schatten hoeveel het zal kosten om te repareren? Afbeelding van de ventilator bijgesloten.