Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische installatie in woning vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische installatie in woning vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische installatie in woning vernieuwen

Elektrische installatie in woning vernieuwen

Totale nieuwe installatie Van een eensgezinswoninig 375m3 Elektrisch koken

Aardpen laten slaan

Brabant Water gaat binnenkort de waterleidingen vervangen door kunststoffen leidingen. Voor zover ik kan zien is mijn huidige elektrische installatie geaard via de waterleiding. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de aarding op de elektrische installatie voor 23 november.

Diepteaarding slaan

Slaan van een aardpen naast de voordeur en aansluiten op elektrische installatie. De werkplek is goed bereikbaar.

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.

Elektra en groepenkast keuren

Keuring elektrische installatie voor de verzekering Veenderveld Roelofarendsveen. Waarbij de volgende punten dien uitgevoerd te worden. De volgende punten worden uitgevoerd: - controle op aanwezigheid en actualiteit van de tekeningen; - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur; - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars; - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Aardlekschakelaar controleren en indien nodig vervangen

Wij hebben een probleem met de elektrische installatie in ons huis. Het opnieuw inschakelen van de aardlekschakelaar (merk ABB) lukt niet, ook als alle groepen daarachter zijn uitgeschakeld. We zijn dan ook op zoek naar een erkende installateur (Uneto-VNI) die de werking van de aardlekschakelaar wil controleren en indien nodig de aardlekschakelaar kan vervangen. We stellen het op prijs wanneer de offerte het uurtarief, een indicatie van de tijdsbesteding en de totale kosten (uitgesplitst naar controle en vervangen) vermeldt. Ook relevant voor ons is te weten op welke termijn deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Elektrische installatie aanpassen voor laadpaal

Binnenkort komt er een elektrische auto (Tesla Model S) en een laadpaal. Voor het realiseren van 3-fase stroom zal er vast iets aan de installatie gedaan moeten worden. Kunt u eventueel ook de paal plaatsen en aansluiten? Wat gaat dat mij kosten?

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv compleet nieuwe elektrische installatie (muv aansluiting)

Keuren van de elektrische installatie

Ik wil een keuring van een bestaande elektriciteits installatie. Een risico-inventarisatierapport. Het pand heeft 350 m2, is alleen begane grond, heeft 1 meterkast en twee stoppenkasten.

Aarding aanpassen van de elektrische installatie

De elektrische installatie van mijn woning is (vermoedelijk) geaard via de waterleiding. De waterleiding maatschappij gaat binnenkort beginnen met het vervangen van de metalen leidingen door kunststofleidingen waardoor de aarding van mijn installatie niet veilig meer is. Ik zoek een installateur die dit op een veilige manier kan aanpassen. Ik denk dat er een aardpen geslagen moet worden.

Partners

Partners van Casius