Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrisch fornuis installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrisch fornuis installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrisch fornuis installeren

Elektrisch fornuis en oven aansluiten

Ik heb een vraag over een elektrische gasfornuis aansluiten. Ik ben verplicht om elektrisch te koken vanuit de woningbouw. - Ik heb een Perilex stopcontact. Ik ben niet echt bekend met alles maar heb waarschijnlijk ook de, - 3-fasen stroomvoorziening vanuit dat stopcontact. Nog geen kabel en stekker. Mijn vraag is: Ik kan het niet aansluiten. Hebben jullie de service om de elektrische gasfornuis ook zelf aan te sluiten? Zo ja wat zijn de totale kosten? Ik hoor gauw van u.

Elektrisch fornuis aansluiten

Mijn huis wordt ergens in februari/maart 2018 opgeleverd en ik woon in een wijk waar niet op gas gekookt kan worden want de wijk maakt gebruik van alleen stroom/stadswarmte. Ik ga er dus vanuit dat ik de juiste aansluiting en groepen heb in mijn meterkast om een dergelijke electro fornuis aan te sluiten. Mijn vraag is wat de kosten zijn om mijn fornuis aan te sluiten De perilex stekker/snoer koop ik er meteen bij.

Extra groep installeren

Ik heb een huurwoning en kook elektrisch met mijn fornuis. De woningbouw heeft mij geadviseerd contact op te nemen met een erkende elektricien. Als ik alle 4 de branders en mijn oven aanheb valt mijn fornuis uit. Ik heb binnenkort een inbouwinductieplaat, inbouwoven+ magnetron en vaatwasser. Ik zou graag willen dat ik zowel mijn inductieplaat als oven tegelijkertijd kan gebruiken tijdens het koken. Ik hoop dat u mij kunt adviseren wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk de kosten die hiermee gepaard gaan. Ik hoor zoveel. De ene heeft het over een extra stopcontact, een perilex stekker, een 3 fasen.

Extra groep aansluiten in meterkast en overig elektrawerk

I.v.m de aankoop van een elektrisch fornuis is er een extra groep nodig in de meterkast. Ook moet er een nieuwe kabel getrokken worden voor een Periflex aansluiting. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Inductiefornuis installeren

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht en ik niet de juiste stopcontact. Ik heb een ervaren elektricien nodig voor een perilex aansluiting. Wat kost dat? Het fornuis is via Otto gekocht.

Krachtstroomgroep aanleggen

Het zo spoedig mogelijk wijzigen van een 2 fase kookgroep, naar een 3 fase krachtstroomgroep tbv van een elektrisch fornuis met een aansluitwaarde van 9,1 Kw. Los opnemen het monteren van een perilex stekker op het kooktoestel. Ook los meenemen het eventueel leveren van de stekker en het snoer. Graag opgeven wanneer de klus op zijn vroegst uitgevoerd kan worden!

Elektrisch fornuis installeren

Ik heb een fornuis met oven (1 apparaat) dat moet worden aangesloten op een fornuisgroep. Op dit moment is er op het apparaat een perilexstekker voor een 3 fasen aansluiting aangesloten, maar dat is niet geschikt voor het stopcontact bij mij thuis. Er moet waarschijnlijk een perilex 2 fasen komen.

Elektrisch fornuis installeren

Ik heb een nieuw ovenfornuis aangeschaft maar die kwam zonder aangesloten perilex kabel. Ik heb een kabel gekocht maar heb een elektricien nodig die deze voor me kan aansluiten. Zo snel mogelijk.

Elektrisch fornuis aansluiten

Aansluiten kabel elektrisch ovenfornuis. Ik heb een elektrisch ovenfornuis gekocht alleen komt het niet met de kabel al aangesloten.

Perilex stekker op fornuis aansluiten

Ik wil vandaag nog een kabel met Perilex stekker laten aansluiten op mijn elektrisch fornuis Bosch type HCA422120.

Partners

Partners van Casius