Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrisch fornuis installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrisch fornuis installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrisch fornuis installeren

Krachtstroomgroep aanleggen

Het zo spoedig mogelijk wijzigen van een 2 fase kookgroep, naar een 3 fase krachtstroomgroep tbv van een elektrisch fornuis met een aansluitwaarde van 9,1 Kw. Los opnemen het monteren van een perilex stekker op het kooktoestel. Ook los meenemen het eventueel leveren van de stekker en het snoer. Graag opgeven wanneer de klus op zijn vroegst uitgevoerd kan worden!

Elektrisch fornuis installeren

Ik heb een fornuis met oven (1 apparaat) dat moet worden aangesloten op een fornuisgroep. Op dit moment is er op het apparaat een perilexstekker voor een 3 fasen aansluiting aangesloten, maar dat is niet geschikt voor het stopcontact bij mij thuis. Er moet waarschijnlijk een perilex 2 fasen komen.

Elektrisch fornuis installeren

Ik heb een nieuw ovenfornuis aangeschaft maar die kwam zonder aangesloten perilex kabel. Ik heb een kabel gekocht maar heb een elektricien nodig die deze voor me kan aansluiten. Zo snel mogelijk.

Elektrisch fornuis aansluiten

Aansluiten kabel elektrisch ovenfornuis. Ik heb een elektrisch ovenfornuis gekocht alleen komt het niet met de kabel al aangesloten.

Perilex stekker op fornuis aansluiten

Ik wil vandaag nog een kabel met Perilex stekker laten aansluiten op mijn elektrisch fornuis Bosch type HCA422120.

Beko elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht (Merk Beko FSM67010GW) en ik heb een aansluiting voor dit fornuis nodig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten. Perpilex stekker heb ik al echter geen aansluiting stopcontact.

Extra groep aanleggen

Vanwege de aanschaf elektrisch fornuis een extra groep aanleggen.

2x1 fase aansluiten

Ik wil graag een extra groep voor een elektrisch fornuis, 2 x 1 fase.

Perilex aansluiting maken voor elektrisch fornuis

Ik wil graag een Perilex 380 Volt stopcontact 3 fasen laten aansluiten voor mijn elektrisch fornuis met keramische kookplaat. De groepenkast moet er waarschijnlijk ook op aangepast. De foto is van de aansluiting in mijn huidige huis, maar per 13 oktober verhuis ik naar mijn nieuwe huis waar geen aansluiting zit.

Elektrisch fornuis aansluiten middels perilex stekker

Ik wil graag mijn elektrische fornuis aangesloten hebben. Nieuw gekocht maar ze leveren er geen stekker aan. Deze moet dus nog an het fornuis aangesloten worden, stekker is aanwezig!

Partners

Partners van Casius