Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektriciteitsleidingen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektriciteitsleidingen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektriciteitsleidingen aanleggen

Sleuven voor leidingen frezen

Voor een klant in Den Haag wil ik een prijsindicatie voor het aanleggen van elektriciteitsleidingen in een oud herenhuis, van zolder naar de meterkast. Twee verdiepingen naar beneden frezen een stuk onder de vloer van de eerste verdieping door.

Elektriciteitsleidingen aanleggen

In de meterkast is nog ruimte om 2 elektriciteitsleidingen aan te sluiten. Deze moeten naar de keuken worden gelegd. Afstand meterkast keuken: 5 meter de leidingen moeten met enig 'knutselwerk' over het plafond van tussengelegen toilet worden doorgevoerd.

Keramische oven aansluiten

Graag controle van mijn elektriciteitsleidingen. Ook graag advies over het wel of niet aanleggen van krachtstroom in verband met het aansluiten van een keramiekoven die 1240 graden moet kunnen halen.

Nieuwe elektriciteitsleidingen aanleggen

Op de bovenverdieping, groep 3, dient de electriciteitsleidingen opnieuw aangelegd te worden. Dit betreft de zolder, slaapkamer, hal en badkamer.