Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektriciteitskabel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektriciteitskabel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektriciteitskabel vervangen

Elektriciteitskabel vervangen

Per ongeluk tijdens het boren een elektriciteit kabel geraakt.

Extra groep voor de kookplaat aanleggen

Ik wil graag een extra groep voor de kookplaat aan laten leggen. Wij hebben een nieuwe kookplaat, maar deze is aangesloten met een geaarde stekker. Dit moet vervangen worden door een goede stekker/contra stekker en stekkerdoos. De elektriciteitskabel leg ik zelf aan.

Gebroken elektriciteitskabel in het plafond vervangen

Er zit een breuk in de elektriciteitskabel in het plafond boven onze gang (ongeveer 2 m²). Hierdoor doet de verlichting in de badkamer het niet. Inmiddels heeft een elektricien een tijdelijke oplossing gemaakt, maar deze is niet veilig en kan ook niet permanent zijn. Wat er dus moet gebeuren is dat het plafond in de gang eruit moet om zo bij de breuk te kunnen en de elektriciteitskabel te kunnen vervangen. Vervolgens moet er weer een nieuw plafond gemaakt worden. Klant weet niet van wat voor materiaal het plafond is, ze denkt beton.

Elektriciteitskabel vervangen

Ik heb een elektrische verbinding naar de schuur. Deze verbinding loopt onder de vloer en door de tuin heen. Er zal gegraven moeten worden. Ik wil de elektriciteitskabel graag vervangen vanuit de meterkast naar de schuur.

Nieuwe groepenkast aanleggen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken inclusief inductiekookplaat moeten we onze huidige groepenkast vervangen. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een groepenkast met een hoofdschakelaar 40A 2-polig, 3 aardlekschakelaars 40A 2-polig, 9 st. 230 V automaten en 1 3-fasen automaat. Tevens moet er een krachtgroep bij zitten voor de keuken. In het verleden hebben we via de kruipruimte een elektriciteitskabel aangelegd vanuit de meterkast richting de keuken. Deze zal vervangen moeten worden voor bekabeling welke geschikt is voor een perilex-wandcontactdoos. Tevens moet er nog een nieuwe elektriciteitskabel vanuit de keuken richting de meterkast gelegd worden in verband met een wandmeubel inhoudende een koelkast en vriezer. De perilex-wandcontactdoos hoeft nog niet aangesloten te worden in verband met het nog plaatsen van de bestelde keuken. Graag zou ik voor vorenstaande werkzaamheden een zo´n volledig mogelijke offerte ontvangen.