Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

De stoppenkast uitbreiden en overige elektra werkzaamheden

Ik ben opzoek naar een elektricien die 2 groepen kan plaatsen in de meter kast. Deze groepen zijn voor buiten (stopcontact al aanwezig). Los daarvan moet er ook een aardedraad naar de badkamer worden aangelegd. (elektriciteit is al aanwezig). Ik ben op zoek naar een partij die hier mee kan helpen.

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil graag 2 groepen bijplaatsen + stopcontact in meterkast en aansluitingen maken in de keuken voor inductie kookplaat en oven. Graag een offerte.

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil een 2-fase-Perilex-wandcontactdoos laten aanleggen vanuit de meterkast naar de keuken i.v.m. de overgang van gas naar inductie koken. Tevens uitbreiding van de groepenkast hiervoor. De afstand tussen meterkast en kookplaat bedraagt maximaal 3 a 4 meter. realiseren via de kruipruimte is mogelijk.

Stoppenkast uitbreiden en eventueel electriciteit in tuin aanleggen

In mijn nieuwe woning zit momenteel een stoppenkast met 3 groepen en volgens mij geen aardlekschakelaar. Dit moet uitgebreid worden naar een aantal dat het aan kan om een modern huishouden met wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en oven aan kan. Afhankelijk van de kosten wil ook graag weten wat het zou kosten om de tuin van elektriciteit te voorzien ( en dan vooral de nieuw te bouwen schuur). Overdracht staat gepland op 14-06.

Vervangen en uitbreiden elektra

Ik wil graag de stoffen bedrading in twee slaapkamers en de overloop laten vervangen, stopcontacten twee stuks vervangen en en stopcontact in de keuken verplaatsen. Daarnaast buiten om het huis de elektriciteit vernieuwen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Elektra op zolder nakijken en uitbreiden

Ik ben bezig met het opknappen van mijn zolder. De elektriciteit is jaren geleden aangelegd, ik heb niet voldoende kennis van elektra om te kunnen bepalen of de huidige situatie veilig is. Daarnaast wil ik de leidingen (laten) verleggen en deugdelijke stopcontacten en schakelaars laten monteren.

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

We hebben in onze achtertuin elektriciteit ten behoeve van twee stopcontacten en willen dat graag uitbreiden met 5 lampen.

Elektriciteit uitbreiden op de zolderverdieping

Ik wil graag een extra dubbel stopcontact laten plaatsen op zolder voor het aansluiten van de wasmachine en wasdroger.

Elektriciteit in de keuken aanpassen

In ons nieuwe huis hebben we een oude stoppenkast en deze willen we graag laten vernieuwen. Mogelijk met een groep uitbreiden. Een nieuw te plaatsen keuken contact van 7200 watt maken voor de inductiekookplaat plus mogelijk extra contactpunten nader te bepalen. Er zit nu ook een inductiekookplaat. Alleen een vaatwasser komt erbij en daar moet een apart stopcontact voor komen. Maandag 25 juli krijgen we de sleutel en dan wil ik het graag zo snel mogelijk uitgevoerd krijgen. Kunt u mij helpen?

3-fase stroom en groepen aanleggen

Ik wil voor een nieuwe keuken elektriciteit uitbreiden. Het gaat om een jaren´30 huis, houten vloeren. De afstand van de meterkast tot keuken is ongeveer 5 meter, via kruipruimte. In de keuken 3 fase voor indictie en 4 nieuwe groepen voor apparatuur. Er is ruimte in de meterkast voor een nieuw blok met groepen, past niet op huidige automaat.