Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektriciteit en stopcontacten buiten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektriciteit en stopcontacten buiten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektriciteit en stopcontacten buiten aanleggen

Nakijken verouderde elektra en vernieuwen

Bij ons zijn er twee stopcontacten die geen elektriciteit meer geven. De koelkast en wasmachine waren hier aan gesloten. De groep doet het wel, want de stopcontact er tegenover doet het gewoon wel. Daarbij komend willen we ook een aantal lampen laten ophangen. Sowieso denken wij dat we met verouderde elektriciteit te maken. Dus we zouden graag willen dat een elektricien onze meterkast en elektriciteit nakijkt. Alvast bedankt.

Elektriciteit bedrading vernieuwen

De stoffen bedrading, stopcontacten en schakelaars in zowel 3 kamers als in de garage moet vervangen worden.

Vervangen en uitbreiden elektra

Ik wil graag de stoffen bedrading in twee slaapkamers en de overloop laten vervangen, stopcontacten twee stuks vervangen en en stopcontact in de keuken verplaatsen. Daarnaast buiten om het huis de elektriciteit vernieuwen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aardeschakelaar vervangen

Gisteravond viel de elektriciteit uit. Alle groepen, stopcontacten uitgedaan. Maar probleem bleef. Aardeschakelaar 1 moet vervangen.

Elektriciteit in tuinhuisje maken

Graag zou ik in een tuinhuisje elektriciteit aangesloten willen hebben. Het huisje is niet zo groot, ongeveer 2.13 meter breed en 1.93 meter lang. Het huisje staat tussen 2 muren, 1 muur is van het huis en de andere is van de bestaande schuur. In de bestaande schuur is wel al een elektriciteitskabel die vanuit de grond komt. Er is daar dus wel een mogelijkheid voor elektra, alleen moeten daar ook de stopcontacten opnieuw aangesloten worden (nu alleen een kabel die vanuit de grond ongeveer 20 cm boven de grond is). Het tuinhuisje gaat gebruikt worden als groot konijnenverblijf en het is dus belangrijk dat het knaagproof is en dat het stopcontact waterdicht is. Ik wil er in de winter namelijk een soort van verwarming plaatsen en een licht bron zou ook erg fijn zijn. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen over wat zoiets gaat kosten.

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik wil graag buiten in mijn tuin over elektriciteit beschikken en buitenlampen laten installeren. Mijn tuin is ongeveer 30 m2. Ik weet nog niet precies waar ik lampen en/of stopcontacten wil, maar ben wel opzoek naar advies en een offerte. Alvast bedankt.

Stopcontact in badkamer aansluiten

De stopcontacten in de badkamer moeten gerepareerd worden. De verlichting doet het wel maar er gaat geen elektriciteit naar de stopcontacten.

Elektriciteit aansluiten in buitenkelder

Wij willen: - Verlichting aanleggen in onze buitenkelder. De stroomdraad is al aanwezig maar hierop willen wij een tweetal stopcontacten en 2 lampen aansluiten. - Een stroompunt (220V) buiten aanleggen, direct naast de buitenkelder. - Daarnaast denken wij dat er elektriciteit wordt afgetapt via ons automatische oprithek. Wij zouden graag dat een elektricien hierna kijkt.

Plaatsen van stopcontacten

Onze elektricien heeft het laten afweten, we zoeken iemand die de klus afmaakt. De blauwe inbouwdozen en bedrading is allemaal aangebracht. Alleen de afwerking, het plaatsen van de daadwerkelijke stopcontacten, is niet gebeurd. Het gaat om 70 stopcontacten. Ik wil graag een offerte voor materiaal (merk stopcontact bijv. Jung) + installatie. Er lag nog wel een briefje van de elektricien van het materiaal, hierdoor weet ik wat er aan materiaal nodig is. Het materiaal is als volgt : 70 stuks wcd mra 26 stuks afdek 2voudig 7 stuks afdek 3voudig 3 stuks afdek 4voudig 2 stuks afdek 5voudig 11 stuks wissel compleet 7 stuks utp aansluiting 1 stuk ptt compleet 1 stuk cai compleet Er zijn nog meerdere klussen betreft elektriciteit te doen, indien de offerte me aan staat zal ik hiervoor ook een offerte opvragen en alles in één keer laten uitvoeren. Maar ik ben vooral benieuwd wat dit nu eigenlijk kost.

Groepenkast vervangen en elektra algeheel checken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Een nieuwe groepenkast laten plaatsen om de oude te vervangen. - Elektriciteit in het souterrain na kijken en waar nodig aardklem laten plaatsen. Het souterrain is wel al geaard. - Mogelijke plaatsing van een aantal geaarde stopcontacten.

Partners

Partners van Casius