Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning

Elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning

Onze elektricien is met de noorderzon vertrokken en we zoeken iemand die het af kan maken. We hebben Van den Pol gevraagd een rapport te maken, zodat we weten wat er nog moet gebeuren. Wat niet duidelijk in het rapport naar voren komt is dat er geen labels zijn en de vorige elektricien fouten heeft gemaakt - de opgegeven tijd is inclusief het herstellen van deze werkzaamheden. Verder zijn er nog geen afdekplaten gemonteerd en moeten alle dimmers nog aangeschaft worden. De draden zijn wel al getrokken. Er is ook een extra krachtstroom-aansluiting voor een laadpaal (huidige ontwerp met Smart EVSE v2.2 controller in de meterkast) nodig. Hebben jullie tijd (2 weken met 2 monteurs) om deze klus af te maken? Welk dagtarief hanteren jullie? Waaraan voldoet volgens jullie een professional? -------- Zoals besproken hierbij de terugkoppeling over wat er is gecontacteerd tijdens onze check van de reeds geïnstalleerde elektrotechnische onderdelen. 1e verdieping: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. • Hier en daar zijn losse aders gezien achter de schakelaars, deze moeten worden veiliggesteld. 2e verdieping: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. Zolder: • Groepen moeten worden uitgezicht. Er is geen duidelijke groepenverklaring aanwezig. • Bedrading nazien, er zijn verkeerde kleuren gekozen welke niet conform de NEN1010 mogen worden geïnstalleerd. • Vloer w.c.d. opzoeken, draad zit ergens in het plafond. CV ruimte: • Leidingen en centraaldozen vastzetten. Algemeen: • Op verschillende plekken geen goede i