Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrawerk op zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrawerk op zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrawerk op zolder

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een aantal groepen. Oude groepenkast vervangen door nieuwe. Wij zoeken een erkend elektricien. Klus: Oude groepenkast (1 fase, 5 groepen, 1 aardlekschakelaar) vervangen door en herverdelen in nieuwe (gewenst: Hager Vision 3 fase, 440x475, 12 of 10 groepen, 1x2 krachtgroep, beltrafo, hoofdschakelaar). Momenteel zeer zelden kortsluiting (ca 1x/jr), maar met het oog op de toekomst (nieuwe keuken, opgroeiende kinderen etc) toch toe aan een nieuwe groepenkast met uitbreidingsmogelijkheden. Bedrading is goed. Huis: Hoekhuis bouwjaar 1978, electra verdeeld over volgende kamers: Bg: Meterkast (met slimme meters van Liander, groepenkast goed bereikbaar), gang, trapkast en woonkamer met keuken (binnenkort inductie, koekast, combimagnetron, vaatwasser). 1e: overloop, 3 slaapkamers, badkamer (wasmachine, binnenkort mogelijk naar washok) en washok (droger) Zolder: slaapkamer (airco), CV, mechanische 2 schuren: voorschuur en zijschuur (electra moet nog doorgeboord worden via gevelmuur vanuit woonkamer/keuken) Voortuin Achtertuin Graag offerte met totaalprijs apart uitgesplitst in groepenkast (evt zelf aan te schaffen) en werk.

Elektrawerk op zolder

De elektrobedrading van onze zolderkamer dient vervangen te worden. Er zit nog linnen bedrading. Een deel kan ik zelf, echter begeleiding is gewenst met betrekking tot stoppenkast etc. Welk uurtarief hanteren jullie? Ik hoor het graag.

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Op dit moment is er in onze woning een oude stoppenkast aanwezig met 4 groepen. Dit is veel te weinig, en er is ook een vreemde indeling gemaakt. Zetten wij de oven in de keuken aan en springt toevallig de cv-ketel aan op zolder, dan zit het hele huis zonder stroom. Waarom dit op dezelfde groep zit aangesloten is mij een raadsel. Graag willen we de groepen herverdeeld hebben, enkele nieuwe groepen erbij waar dit volgens jullie advies noodzakelijk is. De groepenkast willen we laten vervangen door een moderne groepenkast en een extra groep laten plaatsen en aansluiten naar de oven in de keuken. Daarbij moet de leiding worden ingefreesd en een extra WCD geplaatst worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw offerte.

Elektrawerk in de woning

Wij krijgen een nieuwbouwwoning eind november opgeleverd. Vanuit de bouw wordt de stoppenkast, onbekend met hoeveel groepen, geplaatst. Wat ik wel weet is dat er 1 schakelaar is waar 4000 watt op kan? Er ligt nog geen 3 fase. Wij willen de volgende apparatuur aansluiten: keuken -Inductieplaat, 3 fasen - plaat trekt tot 7400 watt; -Oven; -Combi Oven; -Koelvries combi; -Vaatwasser. Mogelijk moeten deze kabels nog getrokken worden vanuit de meterkast naar de keuken, door jullie. Tevens willen wij er zeker van zijn dat ook de rest van de apparaten in het huis naar behoren werken. Indien mogelijk willen wij op zolder graag de wasmachine gelijktijdig laten draaien met de wasdroger, afhankelijk van de kosten en technische mogelijkheden hiervoor. Vanuit de bouw krijgen wij een zonnenboiler opgeleverd en laten wij na oplevering nog 9 zonnepanelen plaatsen. Graag ontvang ik een all-in kostenplaatje.

Elektra aanleggen op de zolder

Elektrawerk voor zolderverbouwing: - 4 X 2 stopcontacten in de muur aanbrengen incl. frezen - 1 x 3 stopcontacten in een houten paneel aanbrengen - 1 x 2 stopcontacten in een houten paneel aanbrengen - 3 x lichtschakelaar met 1 stopcontact in de muur, waarvan 2 punten reeds aanwezig; alleen de schakelaar en stopcontact vernieuwen - 9 spotjes installeren (spotjes aanwezig); worden geschakeld via 2 lichtschakelaars (1 x 4 en 1 x 5) - 1 trekschakelaar op de vliering aanbrengen Stopcontacten en lichtschakelaars standaard inbouw model. Stroom is reeds aanwezig op zolder, van daaruit kan gewerkt worden. Afmetingen zolder: 8.5 meter x 6 meter. Het betreft 2 ruimtes; echter de tussenmuur zit er nu nog niet (volgt op termijn). Dus voor dit werk kan de zolder als 1 kamer beschouwd worden.