Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektraklusjes? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektraklusjes. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektraklusjes

Elektraklusjes

Het gaat om het plaatsen van een stopcontact in de badkamer. Momenteel is hier enkel een lichtschakelaar, stopcontact zou ernaast moeten komen. Tevens bekijken van een dubbele lichtschakelaar in de keuken (2 'halve' knopjes, 1e is voor licht keuken, 2e lijkt niks te doen, als deze nergens op aangesloten is deze graag vervangen voor gewone schakelaar). Tevens de combimagnetronoven nakijken, de groepsschakelaar hiervan slaat steeds af bij gebruik (weet niet of het probleem in de magnetronoven of in de groepsschakelaar zit).

Kleine elektraklusjes

- Vaatwasser geeft schok wanneer je spoelbak en vaatwasser tegelijk aanraakt; - 2 schakelaars op slaapkamer zitten los; repareren of vervangen; - Extra stopcontact installeren op één van de slaapkamers; - Stopcontacten op zolder nakijken op veiligheid, ongeveer 4 stuks; - Spots op slaapkamer op de 1e verdieping weer aansluiten; stekker zit op zolder, maar zit geen stopcontact; - Indien mogelijk extra centraal lichtpunt maken op zolder.

Kleine elektraklusjes in huis

Ik wil graag een aantal kleine klusjes laten doen met betrekking tot elektra: trafo ophangen, lichtschakelaar van de zolder en de verlichting van de keuken (een spot vervangen).

Kleine elektraklusjes

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren namelijk: - Lamp portaal werkt niet meer. - Schakelaar verlichting binnenshuis moet vervangen worden (hij moet twee punten bedienen, deze werkt nu niet). Voor aanstaande woensdag 23 maart moeten deze klussen zijn uitgevoerd in verband met de overdracht van mijn woning.

Kleine elektraklusjes

Het gaat om twee niet al te grote klusjes. Ten eerste een deurbel die niet meer werkt. Ten tweede een stroom-aansluiting in de schuur (niet vast aan het pand gelegen). De kabel legt er al maar de aansluiting werkt niet.

Diverse elektraklusjes in de woning

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: - 2 elektriciteitspunten in de woonkamer werken niet, deze moeten opnieuw worden aangesloten; - 1 nieuw elektriciteitspunt in keuken maken; - tv kabel aanleggen via kruipruimte naar andere kant van de woonkamer; - 1 kabel in de tuin afsluiten.

Buitenlamp plaatsen en andere elektraklusjes

We hadden in de voortuin een paar lampjes van 12 V en nu moet er een andere lamp geplaatst worden van 220 V. Het (dunnere) snoer van de 12 W lampjes loopt na een paar meter via de buitenmuur (trafo ligt buiten) naar binnen bij de slaapkamer. De lamp is gekocht bij Karwei. Kabel leveren en trekken. Verder willen we de verlichting in de achtertuin laten doormeten. En ook de lampjes onder de keukenkastjes: branden momenteel op halve kracht.

Elektraklusjes in huis

Het betreft: - Controleren en vervangen van 4 WCD punten in de keuken, bijkeuken en badkamer. - Het monteren van 2 lichtpunten.

Kleine elektraklusjes

Aanleggen stopcontact in meterkast. Reparatie van lichtsysteem in afzuigkap.

Diverse elektraklusjes

TV kabel doortrekken van de hal naar de zolderkamers. TV kabel kastje vervangen of versterker ertussen voor beter ontvangst. Internet kabels doortrekken van de hal via voor kamer naar de zolder. licht in de hal (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de wc beneden ,(doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de , (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de overloop met dimmer en aan en uit kunnen doen op andere verdieping. licht onder de oude zolder trap maken. groepen nakijken eventueel groep erbij telefoon aansluitingen op onze slaapkamer vervangen door internet aansluitingen. nakijken Electra bij de boiler Controleren of alle licht aans