Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrakabel buiten aan woonboot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrakabel buiten aan woonboot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrakabel buiten aan woonboot vervangen

Elektrakabel buiten aan woonboot vervangen

De electrakabel van ongeveer 15 meter dient van de kabelpaal naar de woonboot vervangen te worden met een nieuwe stekker. Met een doos aan de buitenzijde van de woonboot waar de kabel op de binnenkabel kan worden aangesloten. Het is nu 1 kabel van buiten naar binnen.

Elektrakabel buiten doortrekken en aanleggen

In verband met de aanleg van onze tuin moeten er (deze week) elektrakabels buiten komen. We hebben al een dubbel buitenstopcontact in de gevel, het zou van daaruit doorgetrokken kunnen worden. Circa 15 meter kabel.

Elektrakabel naar buiten en aparte groep aanleggen

Tbv laden electrische auto moet er een kabel van de meterkast naar buiten getrokken worden + plaatsen waterdicht stopcontact + aparte groep in meterkast + aan/uitschakelaar binnen. Kruipruimte aanwezig.

Elektra aanleggen in de schuur

Het aanleggen van elektra in nieuwe schuur,4 stopkontakten 3 tl buizen,3 buiten lampen schuur is 5 x 3 meter. Elektrakabel ligt in de schuur.

Stroom en stopcontactpunten in voortuin leggen

Ik zou graag 2 buiten stopcontacten willen hebben in de voortuin, zodat bijvoorbeeld de tuinverlichting daar op kan worden aangesloten. De meterkast zit vlak achter de voordeur. Buren hebben ook al elektra in de voortuin. Graag overleg hoe de elektrakabel kan gaan lopen.