Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra elektragroep plaatsen in verband met inductie koken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra elektragroep plaatsen in verband met inductie koken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra elektragroep plaatsen in verband met inductie koken

Extra elektragroep plaatsen voor een vaatwasser

Een extra groep aanleggen in de meterkast voor een vaatwasser. Zoals te zien is op de foto's is er plaats voor in de meterkast. Er zal in de kruipruimte ongeveer 5 meter kabel gemonteerd moeten worden.

Extra elektragroep plaatsen in verband met inductie koken

Momenteel heb ik een gasfornuis maar wil overgaan op inductie koken. Er moet een nieuwe groep geplaatst worden. Dit moet via de kruipruimte.

Nieuwe elektragroep aanleggen

Vanwege het plaatsen van een Quooker in de keuken dient een extra aansluiting gemaakt te worden in het gootsteenkastje. Deze aansluiting moet op een aparte groep in de meterkast komen te zitten. Er ligt een loze leiding in het gootsteenkastje. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Ik hoor graag van u.

Extra elektragroep aanleggen en elektra (ver)plaatsen

Een extra groep plaatsen. Stopcontacten verplaatsen. Electra aanleggen naar zolder.

Elektragroep plaatsen voor vaatwasmachine

Kunt u mij een offerte sturen omtrent het volgende: 1 extra groep voor een vaatwasmachine installeren. Ook graag een leiding leggen naar de vaatwasser toe (ongeveer 8 meter vanaf de meterkast). Ik kan u na contact een foto sturen van de huidige situatie.

Elektra - 2e groep voor keuken/of 3 fase voor inductiekookplaat

I.v.m. verbouwing van de keuken moet er een 2e elektragroep geplaatst worden. Eventueel wil ik ook een laten inductiekookplaat installeren. Ook wat bedrading aanleggen. Dus zoek ik een offerte voor het plaatsen van een 2e elektragroep, met en zonder een indicatie/offerte voor het plaatsen van extra groepen/3 fase voor een inductiekookplaat. Uitvoeringstermijn in overleg.

Extra groep voor inductiekoken

In verband met het plaatsen van een inductiekookplaat, IFF84R merk FAGOR, dient een extra elektragroep (krachtstroom) in mijn huurwoning aangebracht te worden voor een aansluiting in de keuken. Van de woningcorporatie heb ik hiervoor een akkoord. De afstand ondergronds van meterkast tot keuken bedraagt zo'n 5 meter. De woning is een rijtjeswoning.