Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse kleine elektra reparaties bij senior? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse kleine elektra reparaties bij senior. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse kleine elektra reparaties bij senior

Diverse kleine elektra reparaties bij senior

Bij mijn moeder moeten de volgende werkzaamheden worden uit gevoerd: - repareren licht slaapkamer - repareren stopcontact bij wasmachine. Werkt nu niet, vandaag de gemeentestop uit geslagen - tl balk zolder

Elektra in gehele huis nakijken en eventueel repareren

Ik wil graag dat mijn volledige 2 onder 1 kap woning met tuin en garage wordt nagekeken wat betreft elektra. Zo nodig wil ik reparaties uit laten voeren.

Diverse reparaties aan elektra

Ik wil in mijn woning de elektra-aansluitingen vanuit de groepenkast laten nakijken. Er moet waarschijnlijk wat bedrading worden vervangen. In de woonkamer moet er elektra worden doorgemeten en diverse bedrading worden vervangen. Ik laat graag hier ter plaatse de situatie beoordelen en ontvang dan een indicatie van de kosten.

Elektra reparaties

Het spotje bovenaan de trap is kapot, een staande lamp in de woonkamer doet het niet meer en meer van dat soort reparaties. Paar uurtjes werk.

Check installatie

Graag wil ik de elektra in huis laten controleren door een erkende installateur en laten updaten (als dat nodig blijkt). Echter dienen er geen "onnodige" reparaties plaats te vinden. Aardlek moet ook gecontroleerd worden. Op 1 kamer is de bedrading niet geheel in orde, er ligt een te lichte kabel. Ik zoek een gecertificeerd elektricien.

Diverse electra

Ik heb enkele kleine reparaties: 1. Het aanbrengen van een dubbele contactdoos. Electra al aanwezig. 2. Het herstellen van de verlichting in de badkamer. Adapter vervangen. Het systeemplafond moet dan gedeeltelijk weggehaald worden. 3. Het aanbrengen van een enkelvoudige contactdoos. Elektra al aanwezig. Deze contactdoos is voor de centrale ventilatie.