Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra problemen op de boot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra problemen op de boot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra problemen op de boot

Meerdere elektra klussen in huis

In mijn keuken heb ik een opbouwstopcontact die geen stroom levert. In de kelder een lamp die na vervanging heel zwak licht geeft. En in de badkamer een wasmachine/droger aansluiting die geen stroom levert. Hopelijk kan een vakman al deze problemen verhelpen.

Repareren lichtschakelaar en herstellen elektra problemen

Een lichtschakelaar doet het niet meer. Nu heeft iemand geprobeerd deze zelf te repareren, maar dat is niet gelukt en sindsdien doet de elektriciteit het op meerdere plekken in huis niet meer.

Elektra problemen op de boot

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een overzichtelijke meterkast op de boot. Het gaat dus om 12 Voltinstallatie (intern, op accu), gecombineerd met een 230V-installatie (walstroom). De meterkast is nu erg onoverzichtelijk. Ik wil duidelijk gelabeld hebben welke zekeringen, kabels etc. bij welke functie horen en enkele (kleine) problemen oplossen. Het is een klein motorjacht dat momenteel in de haven ligt.

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?

Elektra op een boot vervangen/controleren

Ik heb een kleine kajuitboot die in de jachthaven bij Zevenhuizen ligt. De bb motor wil niet starten en de electra heeft problemen. Graag ter plaatse vervangen en nalopen.

Elektra problemen oplossen

Ik heb geen elektriciteit meer, 1 stop staat naar beneden en gaat niet omhoog. 2 x keer in week. Denk een tuinlamp. Ik kan zo niets meer. Is het mogelijk vanaf vrijdagmiddag 12 uur langs te komen. En misschien kunt u ter plekke kijken voor wat meer knusjes die ik nog hen staan. Hoop snel van u te horen , anders moet ik snel verder zoeken.

Elektra in het gehele woonhuis vervangen

Woning uit 1937, aantal maal verbouwd en nieuwe stopcontacten toegevoegd. Meterkast is ook vernieuwd met voldoende groepen. Ik wil echter -op termijn- alle elektra vernieuwen om zeker te zijn van veilige kabels. Er zijn momenteel geen problemen. Waarschijnlijk liggen naar zolder ook al nieuwe kabels, maar dat is niet zeker. Betreft een hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Eerste etage met 2 slaapkamers (badkamer is vorig jaar nieuw aangelegd) en zolder met 2 slaapkamers en CV aansluiting. In slaapkamers gemiddeld 2 contacten per kamer. Woonkamer 5 (dubbele) contacten, keuken idem.

Elektra controleren en aanpassen

Wij hebben net een nieuw appartement en hebben problemen met de elektra. Het hele huis is voorzien van dubbele stopcontacten maar 1 helft werkt niet. Klant heeft een dimmer aangesloten die waarschijnlijk de oorzaak is dat niet alle verlichting werkt. Tevens brandt de zekering van de dimmer door. Klant wenst graag een bedrijf die een geschikte dimmer en/of schakelaar plaatst. Tevens wenst de klant zijn bekabeling van de flatscreen TV weggewerkt te hebben middels het frezen van een sleuf. De eventueel afwerking met stucwerk en sauswerk kan de klant ook zelf uitvoeren.

Extra groep in de meterkast bij laten maken

In verband met het feit dat 1 van de groepen in de meterkast zowel elektra voor de tuin als voor de geluidsinstallatie gebruikt krijg ik problemen. Ik wil graag een aparte groep ten behoeve van de geluidsinstallatie laten plaatsen en deze elektra laten doormeten en controleren op functioneren.

Elektra vernieuwen in een slaapkamer

We zijn onlangs in deze jaren dertig woning komen wonen. We bemerkten dat er in een oude slaapkamer problemen zijn met het elektra. We hebben op de stopcontacten geen stroom staan en de verlichting werkt zelden naar behoren. We willen dit graag laten onderzoeken en herstellen.

Partners

Partners van Casius