Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse elektra klussen in nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse elektra klussen in nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse elektra klussen in nieuwbouw

Elektra in de gehele woning vervangen

Verschillende klussen met betrekking tot de elektra in mijn woning: - Elektra (bedrading) vervangen gehele woning. - Nieuwe meterkast plaatsen met 3 extra groepen - 5 x extra stopcontacten plaatsen

Vervangen van elektra

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren met betrekking tot de elektra in mijn woning: - vervangen van een paneel met licht dimmers in de woonkamer - vervangen van badkamerventilatoren (toilet + badkamer) - vervangen van de afzuigkap boven het fornuis (afzuigkap is al geleverd)

Diverse elektra klussen afmaken

Huis verbouwd en uitgebouwd door aannemer en elektra al grotendeels voorbereid. Echter aannemer ervandoor en nu moet iemand anders de klus afmaken, oa: plaatsen spotjes, ophangen van lampen en 2 buitenlampen, uitbreiden van groepenkast, repareren deurbel.

Stopcontacten aarden en groepenkast uitbreiden

Graag wil ik de volgende klussen offerte voor: * stopcontacten aarden plus 2 stopcontacten vervangen door een tweevoudige stopcontact met usb. * offerte: groepenkast uitbreiden i.v.m. inductie plus bijbehorend stopcontact en elektra naar groepenkast.

Elektra klussen uit laten voeren

Voor mijn huis heb ik de volgende werken nodig, en ik zou graag een schatting willen hebben: - 7 lampen of led-schijnwerpers verbinden en aan het plafond hangen (inclusief vervangen van oude centraal doosdeksels) - 1 nieuwe schakelaar aan het wand hangen en verbidden met kabelgoot (de oude hangt aan de andere kant van een deur)

Upgrade elektra bestaande woning

Wij zijn in de afrondende fase van het kopen van een huis. Dit huis heeft momenteel 3 groepen in een oude stoppen kast. Ik zou graag een nieuwe kast met 6 tot 8 groepen inclusief een voor een inductie kookplaat, 2 fasen. Naast een nieuwe groepenkast zullen er dan ook nieuwe kabels getrokken moeten worden. Mocht dit eventueel mogelijk zijn wil ik ook gelijk UTP kabels mee laten trekken. Het gaat om een eengezinswoning uit 1985. Wij hebben op 1 juni de sleutel en zouden als een van de eerste klussen deze elektra willen regelen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn hoor ik het uiteraard graag.

Diverse elektra klussen uitvoeren

Lichtschakelaar en het stopcontact in de garage is kapot. Graag voor volgende week vrijdag de klus uitvoeren.

Elektra klussen

Mijn kookplaat blijft tikken ook als ik niet aan het koken ben. Verder heb is op mijn overdekt terras kortsluitng geweest bij mijn spotjes. Waarschijnlijk ergens lekkage.

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast. Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer

Elektra klussen

Inbouwspot badkamer geen spanning. Schakelaar licht hal vervangen. Plafondlamp monteren.

Partners

Partners van Casius