Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra inspecteren en vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra inspecteren en vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra inspecteren en vervangen

Vervangen gehele meterkast

Meterkast vervangen en alle elektra inspecteren. Meterkast is oud, met open gaten naar de spouwmuur waar muizen door naar binnen komen.

Elektra inspecteren en vervangen

Wij hebben thuis een verouderde elektrische installatie (inclusief meterkast) zonder aardlekschakelaar en met 4 groepen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om onze installatie (groepenindeling, wel niet geaard enz) te laten bekijken om dan samen de mogelijke verbeteringen te bespreken (die binnen ons budget vallen). In ieder geval willen wij een aardlekschakelaar laten aanleggen. Maar wanneer er dus andere overduidelijke verbeteringen nodig/mogelijk zijn zouden we die binnen ons budget ook graag uitvoeren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.

Verplaatsen van een wandcontactdoos

Ik wil graag de wandcontactdoos laten verplaatsen in de slaapkamer. Daarnaast inbouw wandcontactdoos vervangen / wisselschakeling aansluiten,of inspecteren, ik heb geen idee hoe de toestand is van de aanwezige elektra. Het betreft een jaren '60 woning waarvan wij op 15 november de sleutel krijgen. Indien mogelijk 16 november bijvoorbeeld situatie inventariseren en klus afronden.

Elektrische installatie inspecteren in een woning

Wij hebben een huis gekocht uit 1906. We krijgen op 30-10 de sleutel. Graag willen wij met een elektriciën de huidige elektra in de woning nakijken. Er is een Bouwtechnisch Keuringsrapport uitgebracht. Graag overleggen wij wat er aan de elektra voorzieningen moet gebeuren. Wij ontvangen ook graag een prijsindicatie van de kosten van bedoelde inspectie.

Alle elektra in huis aanpassen

Inspecteren en aanpassen alle electra in het hele huis, een gezinswoning van ongeveer 100 m2. Er komt een nieuwe keuken, maar de bedrading klopt waarschijnlijk niet. Zo nodig andere meterkast.