Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra voor inductiekoken aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra voor inductiekoken aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra voor inductiekoken aanleggen

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Extra groep in stoppenkast in verband met de aanschaf van een inductie kookplaat.

3-fasen aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Wij willen overstappen op koken op inductie en hebben daarvoor een 3-fasen aansluiting nodig. Graag ontvang ik een offerte voor de benodigde aanpassingen aan de elektra.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Ik overweeg een overstap te maken naar inductiekoken. Daarvoor moet mijn groepenkast worden aangepast en voorzien worden van krachtstroom. Er is een kabel van maximaal 10 meter nodig, via de kruipruimte naar de keuken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Elektra uitbreiden voor inductiekoken

Ik blijk maar 1 ipv 3 ampere te hebben en volgende week maandag wordt de nieuwe keuken geplaatst met een inductieplaat. Ik weet niet of dit iets voor Stedin is of dat jullie ook zouden kunnen helpen.

Elektra aanpassen voor nieuwe keuken

Ik wil binnenkort een nieuwe keuken gaan plaatsen en ben nu alle kosten aan het berekenen. Er moet vooraf ook elektra worden aangepast. Het gaat om het verplaatsen van diverse stopcontacten en de schakelaar voor het centrale afzuigsysteem. Verder moet er elektra worden verplaatst voor inductiekoken en 2 dubbele stopcontacten. Er is al een tekening voor de nieuwe situatie gemaakt. Ik bespreek die hier graag even en ontvang daarna uw prijsindicatie.

Elektra aanleggen voor inductiekoken

Wij gaan op inductie koken en daarvoor wil ik een elektra-aansluiting laten maken vanaf onze meterkast naar de keuken. Er is een droge kruipruimte aanwezig. De afstand bedraagt ongeveer 5 meter. Ik heb nog vrije groepen in de groepenkast, die kunnen worden gebruikt voor het maken van de benodigde kookgroep. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Elektra in keuken aanpassen

Wij krijgen in week 12 een nieuwe keuken en voor die tijd moeten er enkele aanpassingen aan het elektra worden verzorgd. In de meterkast moet een groep worden bijgeplaatst voor inductiekoken. Er moeten leidingen voor twee stopcontacten worden ingefreesd. Verder moet er een dimmer voor spotjes worden geplaatst en een stopcontact voor de vaatwasser, koelkast en combi-oven. Wij bespreken de situatie graag hier ter plaatse even en ontvangen een offerte.

Elektra voor inductiekoken aanleggen

Ik wil de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat met minimaal 7500 watt. Wat gaat mij de benodigde elektra-installatie kosten? De afstand tussen de meterkast en de keuken is 3 tot 5 meter. Graag prijsindicatie per email.