Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra in herenhuis vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra in herenhuis vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra in herenhuis vervangen

Elektra in herenhuis vervangen

Het gaat om een groot herenhuis (rijksmonument) waar de elektra compleet vervangen dient te worden. Woonoppervlakte circa 330 m2 en inhoud 1500 m3. Ik zou graag een indicatie willen hebben van de kosten daarvan (mag ruim zijn hoor!). Vast heel hartelijk

Elektra volledig opnieuw aanleggen

Media maart starten wij de verbouwing van een 3-laags herenhuis, 200 m2, 7 kamers. Hiervoor dient de elektra volledig opnieuw aangelegd te worden, inclusief nieuwe groepenkast. Een gedetailleerd licht- en elektraplan is aanwezig. Graag komen we in contact voor een offerte.

Volledig vernieuwen van elektra in een herenhuis

Volledig vernieuwen van elektra in een herenhuis van 175 m2. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden zoals beschreven in de bijgevoegde foto. Dit is minimaal wat er moet gebeuren. Alvast hartelijk dank! Vanaf 1 september hebben we de sleutel van het huis en gaan we verbouwen. Er staan vier maanden gepland voor de verbouwing. De aannemer maakt de planning.

Aanleggen aparte elektra groep en doortrekken leidingen

Ik wil graag een aparte elektra groep aan laten leggen. Monteren: aanleggen aparte groep/doortrekken draden/stopcontacten. Het lijkt mij verstandig om de werkzaamheden eerst even te bekijken. Het gaat om een huis van 3 verdiepingen. De meterkast zit op de tweede verdieping en de stopcontacten moeten naar de vierde verdieping. Het gaat om een oud herenhuis (dus hogere plafonds).