Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra groepenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra groepenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra groepenkast vervangen

Vervangen en aanpassen van elektra

Het is een bestaande woning. Elektra vervangen van de begane grond. Spotjes in plafond. 26 spotjes totaal. groepenkast moet uitgebreid woeden want er komt een oven bij. Wasmachine gaat naar de zolder toe i.p.v. de bijkeuken en er komt ook een droger bij op de zolder. Stopcontacten in de keuken verplaatsen.

Weerstand elektra constateren en eventueel aardpen slaan

Tijdens het vervangen van onze groepenkast heeft de monteur de aarding gemeten en hij kwam op weerstand van 1492 ohm. Ik zoek een vakman die na kan gaan wat er mis is met onze aarde en indien nodig een nieuwe aardpen kan slaan. Graag offerte voor controle en voor de eventuele nieuwe aardpen. Het betreft een hoekwoning.

Hele Meterkast verplaatsen en nieuwe groepenkast

Elektra en leidingen vervangen hele woning, meterkastverplaatsen in zijn geheel dus leidingen omleggen. Nieuwe grotere groepen kast. Misschien een kwart slag draaien maar sta open voor suggesties van jullie kant. Willen deze hele wand eruit hebben en een glazen industriële pui maken.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

We overwegen een huis te kopen waarvan de wcds geen aarde hebben en de groepenkast nog geen aardlekschakelaars heeft. We willen een offerte voor het vervangen van bedrading door bedrading incl aarde, en vervanging van groepenkast, door een kast met 8 groepen en voorbereiding voor zonnepanelen. Ik ga er van uit dat de buizen van kunststof zijn. Mochten ze toch van staal zijn en vervangen moeten worden, wat is dan de meerprijs?

Elektriciën voor aansluiten groepenkast

De elektra in mijn huis wordt volledig vernieuwd (doen we zelf). De groepenkast wordt omgezet van 1 naar 3 fase. Het omzetten is in aanvraag bij het nutsbedrijf, beoogde uitvoering is laatste week mei. Het aansluiten van de nieuwe meterkast dient net daarvoor te gebeuren door een gecertificeerde installateur. Verder wil ik ook het glasvezelkastje van de woonkamer naar de meterkast laten verplaatsen.

elektra moderniseren

Wij gaan verhuizen naar een woning uit 1978, betonconstructie. Wij willen de elektra eens goed onder de loep nemen. - oude stoppenkast vervangen voor groepenkast. - buitenstopcontact aanleggen (gewoon aan de buitenmuur van de woning). - stopcontactdozen vervangen voor moderne versies (zeg 10 stuks). - elektrische aansluiting met stopcontact aanleggen voor de spiegelkast boven de wasbak in onze inpandige badkamer (optioneel). - een persoonlijk advies van een professionele installateur. De woning die wij hebben gekocht https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Vervangen groepenkast en elektra keuken

Wij zoeken iemand die een nieuwe groepenkast kan plaatsen en de groepen voor de keuken kan aanleggen. De nieuwe Hager groepenkast hebben we al aangeschaft dus die kan direct geïnstalleerd worden. We horen graag van u!

vervangen groepenkast + elektra keuken + evt aardpen

Mijn woning uit de jaren 30 heeft ook nog elektra uit de jaren 30 lijkt het. Ik wil de meterkast vervangen, elektra in de keuken en een aardpen laten slaan. ik ben wel gebonden aan een budget dus naar uw oordeel kan ik aan de slag met 1 of meerdere van deze zaken.

Elektra laten aanleggen

Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken. Maar voordat hij geplaatst kan worden hebben we een extra groep in de groepenkast nodig.

Het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen

Groepenkast: - het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 330x220 -het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 110x220 - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase hoofdschakelaar 40 AMP - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase distributie- klemmenblok - het leveren en monteren van 6 stuks Aardlekschakelaar 40 AMP/ 30 mA - het leveren en monteren van 16 stuks B16AMP 1p+n installatieautomaat -het leveren en monteren van 2 stuks C16 Amp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1 stuks C20mp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1stuk B16Amp 2p+2n installatieautomaat t.b.v het fornuis - het leveren, monteren en aansluiten van de nodige potentiaalvereffening bij de groepenkast - het aansluiten en monteren in de groepenkast van diverse voedingskabels en/of bedrading

Partners

Partners van Casius