Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra in de garage aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra in de garage aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra in de garage aanleggen

Elektra in de garage aanleggen

Ik wil elektra laten aanleggen in een garagebox achter mijn woning. De elektra kan ontleend worden aan de elektra in de schuur. In de garagebox komt een deur met elektrische ontsluiting en verlichting. Garage en berging zijn niet verbonden, hier ligt een brandgang van circa 1.30 meter.

Stroom naar garage aanleggen

Ik wil in een garage die compleet los staat van het huis elektra aanleggen voor de deur. Elektra moet van de straat naar de nieuwe stoppenkast en een nieuw stopcontact moet aangelegd worden. Het gaat om een afstand van 1,5 meter.

Elektra aanleggen in schuur en garage

Mijn elektra in de garage en in de schuur is niet geaard. Nieuw kabel leggen van woonhuis naar schuur is ongeveer 15 meter. Van de schuur naar de garage is ongeveer 10 meter.

Diverse elektra klussen

Bij voorkeur op korte termijn in ons nieuwe huis verlichting maken in praktijkruimte, garage (tl) en stroom in schuur aansluiten (bekabeling ligt er al). Er ligt wel al bekabeling. In de garage wil ik twee tl balken. De verlichting van de garage is doorgetrokken naar de praktijkruimte. Er is nu een schakelaar voor beide ruimtes, dat moet separaat geschakeld kunnen worden. Er zijn nog geen armaturen, die zou u eventueel kunnen leveren. Graag op korte termijn.

Elektra aanpassen voor wasmachine en droger

Verplaatsen van de wasmachine en droger van eerste etage naar begane grond. Beide dienen te komen in garage/berging. Hiertoe dienen een tweetal nieuwe stopcontacten/groepen gecreëerd te worden. De apparaten komen tegen een muur te staan, waar zich aan de andere zijde de meterkast bevindt.

Installatie extra groep plus aardpen

Wij willen elektra laten aanleggen in onze garage(box). Liander zorgt voor een aansluiting en vanaf daar moet het verder worden aangelegd. Nu willen wij een groep aanleggen met een stopcontact, lichtarmatuur en lichtschakelaar. Daarnaast moet er een aardpen komen. De elektriciteit is al binnen en er hangt een plaat om alles op te monteren. Graag hoor ik wat de kosten zijn. Ik schat alles bij elkaar een paar uur werk.

Buitenverlichting aansluiten

Ik heb 2 buitenlampen (Philips Calgary) die ik bij de voordeur en de garage wil ophangen. Op beide plekken hebben al eerder lampen gezeten, er is elektra/bekabeling aanwezig. Als het goed is werkt dit naar behoren. Kan ik een offerte ontvangen?

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Stopcontact plaatsen in de garage

Het betreft het extra aanleggen van een geaard stopcontact. Er is al elektra op 50 cm afstand aanwezig.

Verplaatsen van de meterkast

De stoppenkast zit aan de ene kant van de garage, de gasmeter aan de andere kant van de garage. Het huis is van 1962. De elektra is niet geaard. We willen de stoppenkast verplaatsen naar waar de gasmeter, is een verplaatsing van zo'n 3 meter. En graag ook op korte termijn. Ik weet niet of jullie ook naar Son komen (dorp net noord van Eindhoven). Ik hoor graag van jullie, groet.

Partners

Partners van Casius