Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra in een dubbel bovenhuis vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra in een dubbel bovenhuis vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra in een dubbel bovenhuis vernieuwen

Elektra vervangen in een dubbel bovenhuis

Het gaat om het aanleggen van elektrische installatie in een dubbel bovenhuis. Er moet namelijk een nieuwe meterkast komen en 8-10 groepen.

Diverse elektra klussen in nieuwbouw

Heer, mevrouw, Medio juni 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Na oplevering willen wij mogelijk een elektricien extra werkzaamheden laten verrichten: 1. Keuken: a. In de keuken dienen we stopcontacten te verleggen b. Dienen we een extra aardlek en Pirilex aansluiting te maken c. Zoeken we een installateur die na oplevering van de keuken de apparatuur aansluit. 2. In de woning: a. In de woning krijgen we standaard verticale stopcontacten (dubbel in 1 inbouwdoos). Graag wil ik deze horizontaal laten maken (met dus 2 inbouwdozen). B. Daarnaast wil ik graag extra WCD’s in de woning laten aanleggen c. Willen we loze leiding(en) voorzien van CAT5 bekabeling d. Et Cetera Omdat mijn mening is dat het meerwerk absurd duur is, wil ik vergelijken wat de kosten zijn, wanneer we dit na oplevering zelf gaan uitvoeren. Is het mogelijk om hier mee te denken. Kunnen wij in contact komen?

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Aanpassen elektra

Ik heb een oude meterkast en wil aanpassingen maken hierin: 1: stroomaansluiting met dubbel stopcontact naar de schuur. 2: vernieuwen oude meterkast voor een nieuwe met extra groep

Elektra uitbreiden in nieuwbouw huis

De meeste elektra is al door de aannemer gedaan. Maar graag willen wij een paar extra dingen: - extra dubbel stopcontact in de keuken - bedraden wasdroger op de tweede verdieping - bedraden loze leiding voor de telefoon/internet/TV - plaatsen van 2 USB stopcontacten in de slaapkamer op de eerste verdieping - extra stopcontact in de meterkast

Aanpassen van elektra en stopcontact vervangen

Wij wonen sinds enkele maanden in een portiekflat uit bouwjaar 1955. We zijn nu in enkele stappen wat zaken aan het opknappen in de woning. We willen daarbij divers elektra-werk door een vakman laten verzorgen. We hebben nog geen stopcontact in de badkamer en willen er daar nu 1 laten aanleggen. Er moet een dubbel stopcontact worden aangesloten in de keuken en ik wil 5 stopcontacten laten vervangen. Verder willen we krachtstroom laten aanleggen voor de eetkamer en slaapkamer. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik spreek en versta wel wat Nederlands.

Elektra aanleggen voor installatie van een keuken

Voor de installatie van de nieuwe keuken hebben we het volgende nodig: - 6 x een dubbel inbouwstopcontact met randaarde in kleur alpine wit aanleggen; - 2 x geschakeld aansluitpunt voor lampjes aanleggen; - 3 x maken van aansluitpunten voor koelkast, combi en vriezer inclusief het leveren en plaatsen opbouw stopcontact; - 3 x verplaatsen aansluitpunt.

Elektra werkzaamheden in een parterrewoning

Betreft een parterrewoning appartement op de begane grond. Bouwjaar van het appartement 1950 en 75 m2 oppervlakte. Wij zijn opzoek naar een elektricien die het volledige appartement kan voorzien van voldoende elektra. Hierbij het overzicht wat er allemaal aan elektra moet gebeuren: Groepenkast: Vervangen van de bestaande groepenkast voor een Hager 8 groepen verdeler. 1x dubbel WCD opbouw Woonkamer: 5x Inbouwspots. 3x Lichtaansluitpunt ten behoeve van hanglamp/ plafonnière. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x schakelaar ten behoeve van een hanglamp. 1x schakelaar ten behoeve van een plafonnière. 1x WCD onder schakelaars. 5x dubbel WCD. 4x mantelbuis ten behoeve van een speaker. 1x kabelgoot inhakken ten behoeve van tv. 1x aansluitpunt ten behoeve van thermostaat. Slaapkamer voorzijde: 4x inbouwspots. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD onder schakelaar. 3x dubbel WCD. 1x UTP aansluiting. Keuken: 2x inbouwspot. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD ten behoeve van afzuigkap. 1x ten behoeve van vonkotsteking. 1x WCD ten behoeve van koelkast. 2x dubbel WCD ten behoeve van algemeen gebruik. 1x aparte groep ten behoeve van (combi) oven. 1x aparte groep ten behoeve van vaatwasser. 1x aparte groep ten behoeve van wasmachine. 1x aparte groep ten behoeve van een droger. 2x inbouwspots. 1x lichtaansluitpunt achter spiegel. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD nabij wastafel. 1x schakelaar nabij wastafel ten behoeve van spiegelverlichting. Gang: 1x schakelaar. 1x WCD onder schakelaar Toilet: 1x inbouwspot. 1x schakelaar Slaapkamer achterzijde: 1x schakelaar. 1x WCD onder schakelaar. 3x dubbel WCD. 1x UTP aansluiting Balkonkast: 1x dubbel WCD opbouw. Nadat deze klus geklaard is door de elektricien, zal er een vakman komen die het verlaagd plafond systeem gaat plaatsen en alle elektra kabels door de stucplaten zal trekken. Graag alleen totaalprijs!

Orcon pijpdakventilator aansluiten

Ik heb een pijpdakventilator van Orcon op het platte dak staan, maar deze is nog niet aangesloten op de nieuwe situatie qua elektra. En daarnaast heeft hij ook nog geen schakelaar voor de bediening. De situatie is nu zo dat de perilex kabel uit het plafond naar beneden bungelt, ongeveer 1 meter. Deze moet worden verlengd, ongeveer 13 meter, daarvoor is verdekt een plastic doosje gemonteerd waar de kabel uit het plafond komt. Als de perilex kabel is verlengd moet hij via een kabelgootje en verloopstukje (wel aanwezig, niet gemonteerd) naar de muur. In de muur is een ingekapte buis aanwezig die leidt naar de plint met elektra, Attema K40. Aan de andere kant van de ruimte komt de plint weer uit bij een buis die leidt naar een holle ruimte in de muur waar nu plek is voor de inbouw schakelaar. In die ruimte is een bruine stroomdraad aanwezig. Deze ruimte wordt afgedekt door een dubbel afdekraam, aan de andere kant zit een lichtschakelaar. Er is wel een bedieningsschakelaar voor de ventilator aanwezig, maar die lijkt bedoeld voor opbouw.

Partners

Partners van Casius