Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra doortrekken en controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra doortrekken en controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra doortrekken en controleren

Extra groep voor gasfornuis en doortrekken kabel

Extra groep in keuken plaatsen voor de elektra van mijn gasfornuis. En een stopcontact plaatsen voor deze aansluiting. Trekken jullie ook kabels door van de tv? En kunnen jullie een ombouw plaatsen voor deze kabel, want ik wil deze naar een ander punt in mijn woonkamer.

Sleuven in beton frezen en elektra doortrekken

In de slaapkamer van een nieuwbouwwoning een bestaande dubbele contactdoos 1 meter verplaatsen door middel van betonfrezen. Ook bedrading doortrekken. Voor woonkamer een sleuf van 1,5 meter hoog en 1,5 meter horizontaal doortrekken voor TV en dergelijke. Een gat hakken voor 3 enkelvoudige contactdozen en bedrading doortrekken vanaf beginpunt contactdoos. Gaten worden door ons dicht gestuct.

Groepenkast vervangen en elektra aanpassen

Ik wil de groepenkast vervangen. Er moet een extra groep voor de wasdroger komen, dus moet je een kabel doortrekken naar de zolder. Extra groep voor inductiekookplaat. En een schakelaar verplaatsen.

Elektra doortrekken en controleren

De werkzaamheden is als volgt: - check of doorgeknipte kabel weer netjes gerepareerd is - check of 2 andere aansluitingen voldoen aan NEN norm - doortrekken kabel/nieuw stopcontact voor CV ketel, is reeds doorgetrokken maar niet volgens NEN norm, en stopcontact mist nog, hoeft niet ingefreesd te worden.

Elektra doortrekken

Ik wil tuinverlichting en moet er dus elektra kabel worden doorgetrokken. Er zijn wel wat elektra punten aanwezig in de tuin. Wat zijn de kosten hiervan? Hoor het graag!

Vervangen groepenkast en aardlekschakelaar

Volledig vervangen elektra. Kluswoning aangekocht uit 1968. Volledige groepenkast/elektra moet vervangen worden; - 8 groepen, - 2 aardlekschakelaars, - 1 krachtstroom. Er moet genoeg vermogen zijn om eventueel uit te breiden. Meterkast blijft op dezelfde locatie. De oude groepenkast moet dus vervangen worden. Kabels doortrekken naar de keuken. Wat zou dit kosten? Graag offerte met en zonder kabels naar de keuken doortrekken. Ik heb de sleutel vanaf 1 september.

Lampen in hele huis ophangen, elektra doortrekken en andere elektraklussen

Huis: begane grond, eerste verdieping en zolder. Lampen in het hele huis ophangen. Op zolder en in trapkast leidingen aanleggen en verlichting aanbrengen. In de badkamer een verkeerde schakeling repareren. De telefoonaansluitingen en internetaansluitingen controleren. Belangrijk: - Elektricien moet rekening houden met gipsplaten en "wokkel"; - Pluggen gebruiken; - Precies werk; - Meenemen van goed en eigen gereedschap; - Vrijblijvende offerte.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij hebben een Coax aansluiting in de woonkamer. Nu willen de bekabeling vanaf de woonkamer doortrekken naar de 2e verdieping en naar zolder. Graag wil ik daarvan een offerte ontvangen.

Extra groep aanleggen voor vaatwasser en wasdroger

We zijn bezig met een nieuwbouw woning in Gorinchem en het huis word nu voorzien van een "standaard installatie" met 4 groepen waarvan 3 algemeen en 1 groep voor de wasmachine. We willen na oplevering de woning voorzien van extra groepen. Graag willen we weten wat het gaat kosten als we de vaatwasser (en eventueel de oven) en de wasdroger (staat op zolder) voorzien van een "eigen" groep, en het daarbij horende doortrekken van de elektra naar desbetreffende plekken.

Buitenverlichting aanleggen

Ik wil graag elektra laten doortrekken naar het balkon en daar 2 buitenlampen laten ophangen en een lichtschakelaar laten plaatsen. Er is nog niet eerder buitenlicht geweest. De afstand tussen het dichtstbijzijnde stopcontact en het balkon is ongeveer 25 meter.

Partners

Partners van Casius