Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra doormeten in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra doormeten in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra doormeten in huis

Elektra doormeten, controleren en herstellen

In onze keuken valt af en toe een gedeelte van het elektra spontaan uit. Een aantal apparaten en stopcontacten werken dan niet meer. We hebben geen idee hoe dit kan, de aardlek springt er niet uit en er slaan geen stoppen door. We willen het elektra graag laten doormeten/controleren. Het heeft geen haast, maar zouden het erg fijn vinden als hier naar gekeken kan worden. We horen graag even wat hiervoor de kosten zijn.

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Elektra laten doormeten

Ik wil graag de elektra in mijn huis doorgemeten krijgen om de grootverbruik apparaten in kaart te brengen. Afgelopen jaar voor 26000Kwh verbruik gehad waarvan ik verwacht dat de droogkast de verslinder is. Echter, ik wil het zeker weten. Tevens wil ik offertes voor het aanleggen van een uitbreidingsgroepenkast waar een aparte verbruiksmeter op komt zodat ik zakelijk en prive stroomverbruik kan splitsen.

Elektra in een koopwoning doormeten

Wij wonen al 10 jaar in onze koopwoning. Bij de jaarlijkse jaarafrekening is "gebleken" dat wij gemiddeld 4 keer zoveel stroom zouden hebben gebruikt. Deze keer moeten wij €1100,- bijbetalen. Dat zijn behoorlijk aangeslagen. Omdat er niets is veranderd qua leefritme en gebruikte apparaten is dit niet aannemelijk. De standen op de meter komen wel overeen met wat er op de aanslag staat. Wij hebben geen wietplantage of andere gekkigheid in huis. Op advies van Essent willen graag een meting laten uitvoeren qua verbruik in onze woning. Dit om vast te kunnen stellen of het probleem eventueel in een elektriciteitslek zit.

Elektra installatie doormeten

Mijn elektra verbruik is gestegen van gemiddeld 1500 naar ruim 4000 KWH, per jaar. Eenpersoons huishouding. De meter is gisteren door Enexis geijkt en deze was in orde. Het heeft er alles van dat er ergens stroom verdwijnt. Ik woon in een kleine benedenwoning, oppervlakte 50 m2. Geen wasmachine, geen afwasmachine.

Onderhoud aan de elektra

Ik wil het elektra in mijn woning op enkele plaatsen laten doormeten en zo nodig laten repareren, omdat er volgens mij sprake is van lekstroom. Het gaat om elektra in de badkamer, voor de zijdeur en in een kastje achter de zijdeur.

Extra groep in de meterkast bij laten maken

In verband met het feit dat 1 van de groepen in de meterkast zowel elektra voor de tuin als voor de geluidsinstallatie gebruikt krijg ik problemen. Ik wil graag een aparte groep ten behoeve van de geluidsinstallatie laten plaatsen en deze elektra laten doormeten en controleren op functioneren.

Elektra laten doormeten

Graag elektriciteit doormeten, omdat de stoppen op onverklaarbare redenen eruit springen. Als er niets aan staat klappen de stoppen eruit. We willen graag weten waar de storing vandaan komt. De klus gaat in dit geval alléén om het doormeten.

Elektra doormeten

Al diverse jaren hebben wij het idee dat ons verbruik ven elektra ver boven de norm uitstijgt en ook door stijgt. Het lukt me niet de oorzaak aan te wijzen, voor zover ik weet zijn er geen energie slurpende apparaten in huis en we hebben geen vijver, geen zonnebank, we hebben geen wiet. Gebruik is rond de 13000 kWh per jaar. Voor een twee onder een kap woning met 6 personen. Wij zoeken iemand die de groepen kan doormeten en de oorzaak van ons forse energieverbruik te achterhalen.

Nieuwe stoppenkast en leiding aanleggen

Graag ontvangen wij op korte termijn een offerte voor het aanleggen van een nieuwe kast met 12 groepen, het doormeten van de complete eengezinswoning en het leggen van elektra over/in de vloer voor inductiekookplaat in toekomstig kookeiland.

Partners

Partners van Casius