Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra doormeten in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra doormeten in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra doormeten in huis

Elektraleidingen vervangen en wandcontactpunt plaatsen en doormeten

Ik zoek een partij voor het vervangen van de elektriciteitsbedrading op de bovenverdieping. Daarnaast het doormeten van de elektra en het plaatsen van 3 wandcontactdozen.

Doormeten van elektra

In verband enorme stroom- en gasverbruik, waar we niets van snappen, willen we een doormeting laten doen.

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast. Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer

Elektra doormeten

Er zit een storing ergens in de groep, daardoor bibbert de lamp en de wasmachine krijgt te weinig stroom. Graag doormeten.

Elektra laten doormeten

Ik wil de elektra in mijn huis laten doormeten. Er is vermoedelijk ergens iets mis dat kortsluiting veroorzaakt en ik wil laten controleren waar dit zit en dit eventueel herstellen.

Elektra doormeten en stopcontacten plaatsen/weghalen

Ik wil weten hoe de leidingen lopen, waarom bepaalde stopcontacten/stroompunten het niet doen, wellicht aanleg van nieuwe leidingen realiseren.

Elektra doormeten, controleren en herstellen

In onze keuken valt af en toe een gedeelte van het elektra spontaan uit. Een aantal apparaten en stopcontacten werken dan niet meer. We hebben geen idee hoe dit kan, de aardlek springt er niet uit en er slaan geen stoppen door. We willen het elektra graag laten doormeten/controleren. Het heeft geen haast, maar zouden het erg fijn vinden als hier naar gekeken kan worden. We horen graag even wat hiervoor de kosten zijn.

Elektra doormeten in huis

Wij kopen een huis en het lijkt ons verstandig de elektra in huis door te laten meten om er achter te komen of alles goed zit qua bedrading. Ook moet het stopcontact in de badkamer geaard worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Elektra laten doormeten

Ik wil graag de elektra in mijn huis doorgemeten krijgen om de grootverbruik apparaten in kaart te brengen. Afgelopen jaar voor 26000Kwh verbruik gehad waarvan ik verwacht dat de droogkast de verslinder is. Echter, ik wil het zeker weten. Tevens wil ik offertes voor het aanleggen van een uitbreidingsgroepenkast waar een aparte verbruiksmeter op komt zodat ik zakelijk en prive stroomverbruik kan splitsen.

Elektra in een koopwoning doormeten

Wij wonen al 10 jaar in onze koopwoning. Bij de jaarlijkse jaarafrekening is "gebleken" dat wij gemiddeld 4 keer zoveel stroom zouden hebben gebruikt. Deze keer moeten wij €1100,- bijbetalen. Dat zijn behoorlijk aangeslagen. Omdat er niets is veranderd qua leefritme en gebruikte apparaten is dit niet aannemelijk. De standen op de meter komen wel overeen met wat er op de aanslag staat. Wij hebben geen wietplantage of andere gekkigheid in huis. Op advies van Essent willen graag een meting laten uitvoeren qua verbruik in onze woning. Dit om vast te kunnen stellen of het probleem eventueel in een elektriciteitslek zit.

Partners

Partners van Casius