Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra in een casco woning aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra in een casco woning aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra in een casco woning aanleggen

Elektra in een casco woning aanleggen

Wij gaan een vrijstaande woning bouwen. De vloeroppervlakte is 274 m2 en de woning heeft 2 woonlagen. Hier dient de volledige elektra te worden aangelegd. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Elektra in casco woning aanleggen

Elektra in gehele casco woning van 200 m2 aanleggen.

Elektra in een casco woning aanleggen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het onze nieuw te bouwen woning voorzien van elektra. De bouw start in september en de tekeningen van het huis zijn aanwezig. Het gaat om een vrijstaande woning met een woonoppervlak van 230 m2 waarbij de gehele installatie van de elektra geplaatst moet worden.

Elektra aanleggen in een casco woning

Wij gaan een casco woning afbouwen in Almere Oosterwold en zoeken per augustus een elektricien die de electra verzorgt van a tot z. Wij willen hier graag een offerte voor ontvangen. Ons huis is gelijkvloers en is 120 m2. Met vriendelijk dank,

Elektra aanpassen in de nieuwbouwwoning

In elk vertrek willen wij een aanpassing aanbrengen middels extra schakelaar/stopcontact en/of lichtpunt. Gelijkvloerse woning. We hebben een nieuwbouwwoning. Er moeten stopcontacten en schakelaars verplaatst worden. De ruimte wordt casco opgeleverd, maar elektra is wel al geplaatst. We hebben een tekening.

Aardingspen slaan

Aardpen slaan en eventueel later de de installatie controleren die ik zelf aanleg. Ik leg verder zelf alle elektra aan in een casco bouw, dit wil ik graag laten controleren.

Elektra in horecaruimte aanleggen

Het betreft het aanleggen van een compleet netwerk inclusief krachtstroom voor de keuken en tekeningen voor een horecaruimte van 251 m2 volgens wettelijke normen van een restaurant. De beneden verdieping van het pand is volledig casco, op de bovenverdieping moet de aanwezige elektra worden doorgemeten en opnieuw worden aangesloten. Bij voorkeur contact via mail.

Elektra in casco winkelpand aanleggen

Totale aanleg electra winkelpand 85 vierkante meter. Pand is helemaal leeg zit alleen hoofdschakelaar meterkast moet ook gebouwd worden. Verlichting elektra,stopkontakten. Kassa,pin

Elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

Wij laten een nieuwbouw woning bouwen (casco). Het elektra- en leidingwerk regelen wij in eigen beheer. Het huis heeft 1 verdieping en een zolder met een totaal woonoppervlak van 200 m2. De begane grond en verdieping met vloerverwarming. Natuurlijk ook aanleg mechanische ventilatie. Schakelaars zijn minimaal vanwege het 'domotica' systeem. Wij willen graag een offerte ontvangen voor aanleg elektra in Casco woning. De leidingen kunnen allemaal over de vloer, afwerkvloer wordt pas later gestort. Wij denken hierbij aan: een groepenkast met 12 groepen, +- 30 stopcontacten, elke ruimte minimaal 1 dimmer ( +- 12 dimmers ) en een aantal rookmelders. Tekening van het huis is beschikbaar, huis zelf is nog niet te bezichtigen. Ik hoor graag van u.

Elektra door het hele huis heen vervangen

Ik ben mijn huis aan het verbouwen. Het huis is nu geheel casco dus de elektra man kan overal snel en goed bij. Huis is 80m2 over 2 lagen met een uitbouw van 12 m2. Ik wil de meterkast en bekabeling en aansluit punten in de muur geheel vervangen. 11 x lichtpunt 30 x stroom 10 x lichtschakeling meterkast 8 groepen