Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra op een boot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra op een boot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra op een boot vervangen

Elektra op een boot vervangen

Ik wil de boot-electra op mijn zeilboot volledig vervangen en ordenen naar een goed en overzichtelijk systeem. Zeilboot 12 meter, 330 breed.

Elektra op een boot vervangen

Ik wil een Victron Phoenix omvormer 3000 laten inbouwen. Tevens moet het electra van dit schip na gekeken worden naar de eisen van nu. De boot is een Gillissen Stevenvlet uit 1992. Zie Foto's.

Elektra problemen op de boot

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een overzichtelijke meterkast op de boot. Het gaat dus om 12 Voltinstallatie (intern, op accu), gecombineerd met een 230V-installatie (walstroom). De meterkast is nu erg onoverzichtelijk. Ik wil duidelijk gelabeld hebben welke zekeringen, kabels etc. bij welke functie horen en enkele (kleine) problemen oplossen. Het is een klein motorjacht dat momenteel in de haven ligt.

Elektra op een boot nakijken en repareren

Ik heb waarschijnlijk een lekstroom aan boord waardoor deze accu’s leeg lopen. Ik zou het erg vinden als iemand dit voor mij na kan komen kijken en het kan repareren. Ik hoor het graag.

Elektra op een boot vervangen/controleren

Ik heb een kleine kajuitboot die in de jachthaven bij Zevenhuizen ligt. De bb motor wil niet starten en de electra heeft problemen. Graag ter plaatse vervangen en nalopen.

Aanleggen of repareren van elektra op een boot

Er is elektra op mijn boot (stalen kajuitboot van 6,5 meter) aanwezig, maar (boord)verlichting, radio en waterkraan werken niet. Dit moet gerepareerd dan wel opnieuw aangelegd worden. Ik denk dat het gehele circuit nagekeken en misschien wel vervangen moet worden.

Elektra op een boot vervangen

Een bayliner boot uit 1987 heeft nog de originele bedrading. Verouderd dus en het meeste werkt niet meer. Zoals radio, kookplaatje, walstroom aansluiting op de boot etc. Na jaren van doorknopen op oude bestaande bedrading is voor mij het overzicht weg. Graag zou ik alle electra willen vervangen

Zwakstroom in de boot nakijken en herstellen

De 12 volt elektra installatie van mijn boot moet nagekeken en hersteld worden, diverse functies werken niet.

Elektra in zeilboot

12 volts electra in zeilboot Boot ligt in geisoleerde hal in Ketelhaven. Navigatie verlichting werkt niet. Een en ander dient te worden doorgelicht en eventueel vervangen. Ik vermoed dat er nieuwe bedrading moet worden getrokken. Vooraf prijsafspraak (exclusief benodigd materiaal). Bij voorkeur voor half april.