Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektra aansluiten in betonnen garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektra aansluiten in betonnen garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektra aansluiten in betonnen garage

Elektra aansluiten in betonnen garage

Het betreft een nieuwe elektra aansluiting aan de betonnen garage waarbij een aarding moet komen. Het gaat dus echt alleen om de plaatsing van een aarding voor de elektra van de betonnen garage.

Elektrische aansluiting voor rolluiken maken

Aansluiten van een elektrische schakelaar op de nieuw geplaatste rolluiken. Materialen zijn aanwezig, kabels liggen er al. Elektra ook aanwezig en in de buurt. Elektra moet aangesloten worden op de schakelaars. Uitvoering het liefst op een vrijdag.

Aanleggen van buitenverlichting

Wat betreft de aansluiting van de elektra in onze tuin hebben we de volgende wensen: - Stopcontacten aanleggen: gewone ‘grijze’ stopcontacten op de muur. - Verlichting van de vijver met tijdsklok en sensorlampen aansluiten. - Vijver pomp: aan/uit middels tijdsklok en afstandsbediening vanuit huis. De tuin is aangelegd en verlichting hebben we zelf ingekocht. Kabels liggen er al, moet alleen aangesloten en geschakeld gaan worden.Aanschaf van bedieningselementen en stopcontacten willen we graag overleggen met de vakman

Aarden schakel- en verdeelkast voor verlichting binnenterrein

Op dit moment zijn wij bezig met de uitvoering van een infra project in Geldrop. Hierbij zal binnenkort een schakel- en verdeelkast voor de verlichting van het binnenterrein (eigen terrein) geplaatst gaan worden. Op dit binnenterrein staan namelijk 7 lichtmasten die via de kast van stroom voorzien dienen te worden. In de bijlage zijn de volgende relevante documenten opgenomen: - Bestek inzake de verlichting (post 741310 ter behoeve van de schakel- en verdeelkast); - B01-B – Tekening ter behoeve van openbare verlichting welke op de kast wordt aangesloten; - Richtlijn straatkast (vanuit Enexis). Nu gaat Hurkmans in opdracht van Enexis de aansluiting van de kast op het ‘openbare’ netwerk aansluiten conform onderstaande aansluitgegevens: - EANcode:Elektra 3 x 25 Ampere. Nu geeft Hurkmans aan dat de kast voordat hij daadwerkelijk aangesloten kan worden eerst geaard dient te zijn conform de geldende NEN voorschriften. De eis die hierbij gesteld wordt is dat de kast veilig moet zijn! Inzake het aarde van de kast zouden wij graag z.s.m. (indien mogelijk deze week) een voorstel / offerte tegemoet zien. In deze offerte zien we dan ook graag een helder overzicht van de genomen uitgangspunten/randvoorwaarden, de werkzaamheden en een inzichtelijke kostenonderbouwing. Hopende jullie hiermee voldoende te hebben kunnen informeren. Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn dan hoor ik dit graag. In afwachting van een reactie.

Nieuwe keuken van elektra voorzien

Wij willen allereerst advies over onderstaande items: - Extra groepen plaatsen in verband met de kookplaat - Eventueel nieuwe aardlekschakelaar plaatsen - Twee lichtschakelaars plaatsen, 1 voor de koof (spotjes) 1 voor normale lamp - Genoeg stopcontacten (koelkast, oven, afzuigkap, vaatwasser en kookplaat), en nog een x aantal extra in de keuken - Radiator in de keuken verwijderen en de aansluiting wegwerken - In de voorraadkast een stopcontact en lamp laten aansluiten

Hulp bij het aansluiten van elektra

A) De bij Praxis gekochte en vervolgens in plaats van een gewone wandschakelaar gemonteerde bewegingsmelder levert in uit-stand een knipperende lamp in lage intensiteit op. Verkeerd monteren kan niet, want het zijn slechts twee draden. Dus óf de bewegingsschakelaar is defect óf er is iets met de bedrading niet in orde. Zodat een elektricien ongetwijfeld kan meten wat er aan de hand is en dat vervolgens kan oplossen. B) En als die elektricien er dan tóch is, in de gang de twee op een hotelschakeling aangesloten lampen ontkoppelen, zodat de ene schakelaar de ene lamp, en de andere schakelaar de andere lamp bedient.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra aanleggen voor een Escape Room

Ik ben een Escape Room aan het bouwen. Deze moet de eerste week van december open. Hier wil ik graag een aantal elektrische onderdelen en spellen in verwerken. Dit wil ik graag uiterlijk de laatste week van november laten doen. Ik verwacht een aantal dagen werk met het uitdenken van de technieken en het aanleggen hiervan. Voorbeelden zijn; magneetsystemen waardoor er een deur of luik open gaat, licht en geluidtechnieken. Lampen aansluiten, het aan- uitzetten van rookinstallatie in oven. Het beste is om even op locatie te komen kijken en samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Diverse elektra aansluiten

Ik ben op zoek naar een gecertificeerde elektricien die enkele elektra klussen kan verzorgen in mijn woning. Ik heb 2 maanden geleden tijdens een verbouwing stopcontacten en een nieuwe groep voor de keuken laten installeren. Nu werkt 1 stopcontact niet en ik wil deze laten maken. Daarnaast heb ik in zowel de toiletruimte als in de keuken een verlaagd plafond laten maken en daar hangen nu elektra-draden uit voor de spotjes. Deze spotjes wil ik laten aansluiten en een dimmer laten plaatsen (stroompunten zijn allemaal al aangelegd). Verder wil ik op drie of 4 plekken een nieuw kapje over de stopcontacten. De elektricien die via de aannemer kwam heeft dus al alle stroompunten aangelegd, maar i.v.m het stuken en schilderen niet de kapjes geplaatst over de stopcontacten en lichtschakelaars. Helaas heeft de 1e elektricien geen tijd meer voor de afronding. Graag zou ik een indicatie willen, hoeveel het kost als u deze klus zou afmaken.

Partners

Partners van Casius