Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw elektra aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw elektra aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw elektra aanleggen

Twee extra elektra groepen aanleggen voor warmtepomp en inductieplaat

Wij hebben twee nieuwe elektragroepen nodig voor een inductieplaat en een warmtepomp. Hoeveel kost dat ongeveer? Groetjes Sarah Biddle

Aanleggen stopcontact badkamer

Ik wil een stopcontact hebben in de toilet ruimte dat is zo'n 3 meter van de meterkast vandaan, ik woon net in deze woning en heb geen idee hoe de elektra bedradingen lopen hier.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Elektra buiten aanleggen en groep bijplaatsen

Elektra buiten aanleggen. Vanuit meterkast door kruipruimte naar achtergevel (8-10 meter). Daarnaast nieuwe groep aanleggen + hoofdschakelaar. Wasmachine/ droger zitten nu niet op aardlek, dus die moeten er ook op. Ik ontvang graag een kostenopgaaf.

Buiten tuinverlichting en overig elektra werk aanleggen

Ik zoek een elektricien die kan constateren waarom mijn buiten elektra het niet meer doet en dit kan verhelpen. Daarnaast moeten er 3 nieuwe wandlampen opgehangen worden buiten.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom tot 10kw Vervangen huidige elektra kast 35mtr kabel met stalen mantel

Nieuw elektra aanleggen

Ik wil graag van het gas af en ben aan het berekenen wat financieel haalbaar is. Wat is er nodig: - 3 fase meterkast (8 groepen waarvan 2 krachtstroom) - 20 stopcontacten - 6 lichtschakelaars (4 dimmers) - bekabeling In de bijlage zit een foto van de oude meterkast. Hopelijk is dit voldoende informatie om een kosten indicatie te maken.

elektra moderniseren

Wij gaan verhuizen naar een woning uit 1978, betonconstructie. Wij willen de elektra eens goed onder de loep nemen. - oude stoppenkast vervangen voor groepenkast. - buitenstopcontact aanleggen (gewoon aan de buitenmuur van de woning). - stopcontactdozen vervangen voor moderne versies (zeg 10 stuks). - elektrische aansluiting met stopcontact aanleggen voor de spiegelkast boven de wasbak in onze inpandige badkamer (optioneel). - een persoonlijk advies van een professionele installateur. De woning die wij hebben gekocht https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Elektra aanleggen op balkon

Ik wil een nieuw stopcontact laten plaatsen op het balkon. Hier zit nu geen stopcontact of stroom.

Vervangen groepenkast en elektra keuken

Wij zoeken iemand die een nieuwe groepenkast kan plaatsen en de groepen voor de keuken kan aanleggen. De nieuwe Hager groepenkast hebben we al aangeschaft dus die kan direct geïnstalleerd worden. We horen graag van u!

Partners

Partners van Casius