Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra vervangen

Vervangen oude electra draden

Draden in de gehele woning vervangen, Nieuwe draden plus 2 extra groepen al zelf aangeschaft.

Elektra vervangen in jaren '30 woning

Electra in jaren 30 woning vervangen. Groepenkast is vrij nieuw en hoeft niet vervangen te worden. Eventueel ook aanleg aardlek en nieuwe stroompunten. Het betreft een stadsappartement van 150 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

Complete elektra in huis vervangen

Electra vervangen gehele woning, jaren '30, inclusief meterkast, groepen en stopcontacten.

Vervangen electra

Electra gehele woning vervangen. Inclusief nieuwe stoppenkast. Woning begane grond maar geen kruipruimte. Woning wordt momenteel verbouwd dus geen sprake van ect vloer eruit. Totale vierkante meter circa 40 m2. Bijgevoegd plattengrond met verbouwingsplan

Elektra in de hele woning vervangen

Electra in gehele woning vervangen, inclusief meterkast en het uitbreiden van het aantal groepen.

Vervangen elektra gehele woning

Electra gehele woning vervangen en eventueel extra stroomvoorziening voor buiten aanleggen.

Elektra in de gehele woning vervangen

Electra gehele woning vervangen en nieuwe meterkast en uitbreiding groepen. jaren '30 3 woonlagen 460 m3

Electra in de woning vervangen

De meterkast wil ik graag laten verplaatsen. Op dit moment zit de kast links van het toilet en deze zal rechts geplaatst moeten worden. Dit is ongeveer 1 meter verder op. Daarnaast zal de elektra in de gehele eengezinswoning vervangen moeten worden en aangesloten. De woonoppervlakte is 170 m2.

Electra in de gehele woning vervangen

De meterkast en de volledige elektra moet vervangen worden in gehele woning rijtjes huis van 145 m2. Ook moet er een aansluiting buiten en een snoer door de tuin naar de schuur. In totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, washok, keuken waar de elektra van vervangen moet worden.

Electra vervangen

In een oude woning, jaren '30, dient de elektra opnieuw aangelegd te worden. De woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. Daarnaast zal de groepenkast vervangen moeten worden. Wij willen graag een aparte keuken groep en een groep voor de wasmachine en droger. Eventueel dient er nog een aardpen geslagen te worden. Graag maken wij een afspraak om advies vanuit de vakman te ontvangen.

Partners

Partners van Casius