Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra vernieuwen

Vernieuwen en uitbreiding elektra

We gaan ons hele huis verbouwen en daar hoort ook elektra bij. Ik heb een nauwkeurige lijst met zaken die gedaan moeten worden. Hier in het kort omschreven wat er moet gebeuren: - De keuken wordt verplaatst. Hiervoor moet electra worden aangelegd. - Nieuwe meterkast in verband met extra groepen. - Op zolder moet electra komen. - In de woonkamer moeten extra aansluitpunten komen.

Electra vernieuwen

Ik heb een benedenwoning gekocht uit 1942. In 2009 is er al een groot gedeelte van de elektra vervangen. Echter zal er nog een en ander vernieuwd moeten worden en de elektra in de badkamer moet nog worden geaard. Ook de groepenkast wil ik laten vervangen. Hiervoor zou ik graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een benedenwoning van 60 m2 met een keuken badkamer en een slaapkamer een voor en achterkamer.

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.

Elektra in een appartement vernieuwen

Huidige situatie: Appartement/studio van 30m2 met oude electra, en slechts 1 stop in de meterkast, zonder aardlek. Er moet compleet nieuwe electra gerealiseerd worden, en er moet een aardlekschakelaar komen. Het is nog onduidelijk of de netwerkbeheerder de juiste kabels door heeft gevoerd naar de meterkast, ik ga er vanuit dat dat nog niet het geval is. Momenteel is er slechts 1 (electriciteits)stop, dit moeten er meer worden, 4 is voldoende. De electriciteit moet in de muren gefreezd worden. We overleggen waar de nieuwe stopcontacten komen, en de prijs moet ook inclusief nieuwe stopcontactdozen en lichtschakelaars e.d. zijn. Ik heb niet veel verstand van het bovenstaande, en ik hoop dat ik het goed hebt uitgelegd, en het kan zijn dat er nog meer bij komt kijken dan ik weet, aangezien ik er echt teweinig vanaf weet, dat kunt u beter bepalen.

Electra in huis vervangen

In slaapkamer twee inbouw dubbele stopcontacten vernieuwen, waarvan 1 met lichtschakelaar. Op de tweede verdieping een lichtschakelaar aanbrengen in relatie met een schakelaar op de eerste verdieping (hotelschakeling) en lamp aanbrengen. In badkamer een motorische luchtafvoer vervangen.

Elektra vernieuwen in een appartement

Pand is een oude bakkerij: moet van krachtstroom in de meterkast naar gewone aansluiting, nieuwe meterkast met 8 groepen en geheel nieuwe electra draden plaatsen door woonkamer, keuken en 3 slaapkamers. Men kan er makkelijk bij omdat er overal voorzetwanden komen waar de electra zo in kan.

Vernieuwen electra van de hele woning

Ik wil graag de elektra in de complete woning vernieuwen, stopcontacten aanleggen, meterkast op bestaande plek vernieuwen.

Vernieuwen van electra

Groepenkast is al vervangen, nu zijn er 8-10 groepen waarvan de nieuwe nog niet aangesloten zijn. Verder moet alle elektra in het huis gecontroleerd en eventueel vervangen worden, want dat is een nogal een rommeltje. Het betreft een vrijstaande woning.

Electra vernieuwen en uitbreiden

We willen mogelijk een oude woning kopen, en inventariseren nu welke kosten er zullen komen. De meterkast heeft nu 4 stoppen, welke we zullen moeten uitbreiden naar 8 stoppen en meer stopcontacten in verschillende ruimtes. Er zitten nu losse stopcontacten, bedrading is aanwezig maar dat moeten wand contacten worden. Wat zijn hiervoor de kosten?

Halogeenspots repareren

Ik zoek een gecertificeerd elektricien. Onze plafondtrekkoordschakelaar voor onze halogeenspots in de badkamer is kapot en moet worden gerepareerd. Verder gaat er steeds een lamp stuk in de gang, deze vernieuwen we dan steeds maar heeft dan slechts een levensduur van enkele weken. We denken dat het dus niet aan de lamp zelf ligt maar aan de electra. Graag voor beide problemen een oplossing door een gecertificeerd elektricien.