Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra updaten en extra stopcontacten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra updaten en extra stopcontacten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra updaten en extra stopcontacten aanleggen

Electra updaten en extra stopcontacten aanleggen

Ik ben voornemend een huis te gaan kopen. Hier moet aardig wat gebeuren op electra gebied. Nieuwe meterkast voorbereid op 3 fase. 6 tot 8 groepen. Ook zijn er weinig stopcontacten aanwezig in het huis. Het gaat om het volgende huis: In de woonkamer zou ik graag 2 extra stopcontacten aanleggen in de voorkamer. Heeft u een kosten indicatie waar ik rekening mee kan houden?