Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra nakijken aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra nakijken aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra nakijken aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen

Electra nakijken, aansluiten nieuwe groepenkast en verlichting plaatsen

Electra moet worden nagekeken op 1e verdieping en 2 extra stopcontacten in de slaapkamer. Daarnaast een nieuwe groepenkast plaatsen en de verlichting in het hele huis plaatsen. Benodigdheden zijn al in huis.

Electra lamp nakijken en lamp ophangen

Ik heb 2 lampen, 1 geeft kortsluiting en de andere doet het helemaal niet meer, graag dus elektra van deze 2 punten nakijken en dan samen met mij de lamp ophangen

Bedrading van electra nakijken

Ik heb zelf alle elektra aangesloten en dit moet gecontroleerd worden of het goed is gedaan en veilig is door een erkend bedrijf. De hele bovenverdieping is opnieuw aangelegd nadat het gestript was. Het moet worden nagekeken door een erkend bedrijf.

Elektra nakijken / vervangen

De electra in mijn huis is wellicht aan vervanging toe. Er loopt sinds vandaag elektrische lading door de kraan van de douche. Waar het probleem precies door komt is niet geheel duidelijk. Er is een bouwkundig rapport opgesteld, waarin werd geadviseerd de elektra te doorlopen en wellicht de bekabeling of de verdeling door het huis aan te passen. Degene die de elektra heeft aangelegd wist hoogstwaarschijnlijk niet geheel waar hij mee bezig was. Het adres waar het om gaat is een dubbele bovenwoning, gebouwd in de 20-er jaren. Ondertussen wel gemoderniseerd, echter voor verbetering vatbaar. Graag advies en/of wellicht offerte.

Electra nakijken

In mijn appartement werken niet alle aansluitpunten voor elektra en verlichting meer. Graag inspectie/reparatie door een vakman.

Electra nakijken

Wij zouden graag iemand naar onze electra willen laten kijken. Sinds we het huis gekocht hebben zijn er een aantal schakelaars die het niet goed doen en af en toe verschijnen er vonkjes, als we een stekker in of uit het stopcontact doen. Graag een onafhankelijk advies.

Diverse elektraklusjes

TV kabel doortrekken van de hal naar de zolderkamers. TV kabel kastje vervangen of versterker ertussen voor beter ontvangst. Internet kabels doortrekken van de hal via voor kamer naar de zolder. licht in de hal (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de wc beneden ,(doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de , (doormeten, nieuwe fitting , testen of het werkt ) wij kiezen een lamp uit. licht in de overloop met dimmer en aan en uit kunnen doen op andere verdieping. licht onder de oude zolder trap maken. groepen nakijken eventueel groep erbij telefoon aansluitingen op onze slaapkamer vervangen door internet aansluitingen. nakijken Electra bij de boiler Controleren of alle licht aans

Diverse electraklussen

Huis uit 1930. Bedrading moet nagekeken worden ivm verbouwing/opknappen. - zolder nakijken electra op zolder en indien nodig vervangen/repareren wat nodig is. - advies over aanleggen stopcontact in badkamer en eventueel uitvoeren. - nakijken electra in keuken en indien nodig vervangen/repareren wat nodig is. - advies over aanleggen electra in plafond gang en eventueel tzt uitvoeren. - advies over aanleggen bel voordeur.

Nakijken van electra in huis

In ons huis werkt de electra niet zoals het hoort. Wanneer we de buitenlamp gebruiken ontstaat er ergens kortsluiting en vliegt er een stop uit. Heel vervelend om te ontdekken als je terug komt van vakantie als de diepvries op die groep is aangesloten. Graag even een aantal zaken in huis nakijken dus.

New installation

We zijn bezig met een renovatie van een woonboerderij in Huizen. Electra installatie moet nagekeken worden en deels vervangen worden. Bedrading ligt er evenals contactpunten maar sommige delen moeten vervangen worden. Ook nieuwe punten aanleggen. Tevens meterkast nakijken en evt. vervangen/uitbreiden.