Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra keuken en garage aanleggen omleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra keuken en garage aanleggen omleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra keuken en garage aanleggen omleggen

Electra voorbereiden nieuwe keuken en meerdere lichtpunten aanleggen

Opdracht bestaat uit aanleggen stroom voor volgende apparatuur: - Falcon fornuis (nexus 90 inductie) - stoom magnetron Miele - Quooker - vaatwasser - afzuigkap - koel/vries combi - 3 lichtpunten, gefreesd in muur - voorbereiden van 4 stopcontacten - optioneel: 2 lichtpunten in woonkamer gefreesd in muur Waarschijnlijk is al veel elektra aanwezig, maar zijn deze verbindingen doorgetrokken naar de huidige keuken. De nieuwe keuken komt dichterbij de meterkast te staan. Er komt ongeveer 1 m tussen de kookplaat en de meterkast te zitten. Er is geen kruipluik aanwezig. De huidige bewoners van het huis hebben toen ter tijd de keuken verplaats naar een plek waar wij het niet willen hebben, dus er is waarschijnlijk al veel elektra aanwezig. Ik zou graag in de eerste week van februari willen beginnen. Wellicht is het handig als er even iemand komt kijken. Hopelijk kan u met bovenstaande gegevens een prijsindicatie geven.

Elektra laten aanleggen

Ik krijg een nieuwe keuken en daarvoor moeten de leidingen en het electra verlegd worden.

Aansluiten extra woongroep, controleren bestaande electra aansluiting, eventueel toevoegen stopcontact

Uitbreiden groepen van drie naar vier (scheiden keuken en badkamer) Controleren huidige electra (geïnstalleerd door een doe-het-zelver) Eventueel uitbreiding stroompunten in slaapkamer

Vervangen van al het electra

Electra vervangen door de gehele woning, stopcontacten en schakelaars vervangen. En het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast voor de keuken.

Vervangen electra en meterkast

Wij hebben een huis gekocht uit het jaar 1968. Alle electra en de meterkast moeten vervangen worden. Het huis is 132 vierkante meter woonoppervlakte. Daarbij hebben wij een keuken gekocht met inductie, terwijl er nu een keuken met gas in zit. Hiervoor moet dus ook een nieuwe aansluiting komen.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

Het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Opnieuw aanleggen electra

- Meterkast verplaatsen, - Krachtstroom aanleggen voor Nieuwe keuken - nieuwe stopcontacten aanleggen voor nieuwe keuken - bestaande stopcontacten verplaatsen (plus een paar extra stopcontacten aanleggen) - aarde aansluiting aanleggen

electra keuken en garage aanleggen / omleggen

Voor onze nieuwe keuken geplaatst wordt dienen er voorbereidingen getroffen te worden vwb de electra. De nieuwe apparaten komen op nagenoeg dezelfde plek, wel hebben we een aantal extra stopcontacten in de keuken nodig. Tevens dienen er in huis een aantal extra stopcontacten (waaronder 2 in de trapkast) te komen. De eventuele sleuven in de muren hiervoor frezen wij zelf. In de garage dienen 1 of 2 extra lichtpunten te komen en enkele stopcontacten. De kabels kunnen weggewerkt worden achter de nog te plaatsen voorzetwand. Boven dienen 1 of 2 stopcontacten iets verplaatst te worden (ongeveer 40 cm). Ook dient er een slimme deurbel geïnstalleerd te worden.

Vervangen electra

Electra in de gehele woning vervangen. Stroompunten om dezelfde plek. Lichtpunten ook op dezelfde plek. Uitbreiding van groepen kast, groep voor keuken en groep voor zolder, Randaarde in keuken, badkamer, zolder. Nieuw stopcontact buiten.

Electra check keuken

Ik krijg sinds een tijdje een schok in de keuken als een metalen rand nat is. Ik kan niet herleiden waar dit vandaan komt en welk apparaat dit veroorzaakt, hier zou ik graag mee geholpen worden.

Partners

Partners van Casius