Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra aanleggen op podium? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra aanleggen op podium. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra aanleggen op podium

Electra aanleggen op podium

Electra aanleggen in een kamer van 9 m bij 2. 60 m. Minimaal 12 normale stopcontacten en 5 driepuntstopcantacten.

Elektra aanleggen voor keuken

Het aanleggen van nieuwe electra t.b.v. keuken alles 220 volt kabel goten aanwezig in pand in Eindhoven strijp

Elektra aanleggen

Electra aansluiten Sleuven zijn al gefreesd en de lasdozen zitten er ook in Het gaat meer om kabels trekken en aansluiten in de lasdozen en meterkast En de stopcontacten plaatsen inbouw Stopcontacten en installatie draad heb ik al

Extra groep bijplaatsen voor de inductiekookplaat

We willen een inductiekookplaat installeren maar we weten niet of het huidige electra hiervoor wel geschikt is. Indien dit niet zo is willen we dit laten aanleggen. We zien uw reactie graag tegemoet. Bvd fam Bos

Elektra aanleggen in een casco woning

Wij gaan een casco woning afbouwen in Almere Oosterwold en zoeken per augustus een elektricien die de electra verzorgt van a tot z. Wij willen hier graag een offerte voor ontvangen. Ons huis is gelijkvloers en is 120 m2. Met vriendelijk dank,

Vernieuwen electra van de hele woning

Ik wil graag de elektra in de complete woning vernieuwen, stopcontacten aanleggen, meterkast op bestaande plek vernieuwen.

Mantelbuizen voor elektra aanleggen

Gas en electra mantelbuis aanleggen tbv nieuwe meterkast, ongeveer 2,5 meter verder in huis.

Extra elektragroep aanleggen en elektra (ver)plaatsen

Een extra groep plaatsen. Stopcontacten verplaatsen. Electra aanleggen naar zolder.

Elektra aanpassen en uitbreiden

Electra aanpassen en uitbreiden. In de nieuwe woning heeft de meterkast 3 groepen en stopcontacten op ongeveer 1 meter hoogte. De woning is 100 m2, dit is een keuken, een woonkamer, 2 slaapkamers, berghok/washok en badkamer. De woonkamer willen wij nog opdelen in een kleinere slaapkamer met balkon en grotere woonkamer. De groepenkast is nieuwe stijl, maar dus maar 3 groepen. De vraag is of op basis van deze informatie een schatting van kosten kan worden gegeven voor: - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor washok; - (indien noodzakelijk) Aanleggen extra groep / centraal doos voor keuken; - Verplaatsen van stopcontacten van 1 meter maar 20 cm hoogte, schatting is dat dit voor 10 stopcontactpunten geldt - Indien gewenst extra kosten voor vervanging van de wandcontactdozen, nu nog ongeaard.

Electra aanleggen voor electrisch koken

In ons appartement (van 2003) wordt nu gekookt op gas. Willen wij elektrisch gaan doen. Keramische plaat met 4 pitten. Groep bijplaatsen en draad trekken naar keuken. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 7 meter.

Partners

Partners van Casius