Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electra aanleggen in te renoveren woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electra aanleggen in te renoveren woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electra aanleggen in te renoveren woning

Vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken

Nieuwe meterkast. Vervangen van de stoppen kast. Hierbij nieuwe groepen toevoegen. Electra voor nieuwe keuken.

Aanpassen meterkast voor inductiekoken

Graag laat ik de meterkast aanpassen zodat de inductie kookplaat aangesloten kan worden. Electra kabel naar de keuken wil ik zelf aanleggen. Zal 10 meter zijn ongeveer, perilex aansluiting is niet aanwezig.

1 groep toevoegen in meterkast

Electra aanleggen tbv inductie 5 pitten.

Aanleggen electra vanuit woning naar garage

Elektra benodigd in twee garages. Kabel richting garages ligt al klaar.

Electra keuken aanleggen

Eind januari wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Electra moet worden aangepast. Bora kookplaat, vaatwasser, vriezer, koelkast, oven en cooker moeten worden aangesloten alsmede extra stopcontacten. Sterk de voorkeur om 20 januari deze klus te hebben afgerond

Extra stopcontact aanleggen

Ik zou graag een extra stopcontact ingebouwd willen hebben. Daarvoor moet, denk ik, 1 meter muur worden ingefreest, de rest van de kabels kunnen onder de plint gelegd worden verwacht ik (nog 2-3 meter tot waar het Electra punt moet komen.) Daarnaast moet er een dimmer worden geïnstalleerd. Op het plaatje is het te zien, rode lijn moet gefreest worden, blauwe lijn kan onder de plint, bij het groene kruis moet dubbel stopcontact komen.

Leidingen aanleggen voor wandlampen

In een nieuwbouw woning willen we vanaf een bestaand wandcontactdoos de electra leiding doortrekken naar 2 wandlampen, er moet 1 schakelaar tussenkomen. Dit willen we op 3 plekken doen. Dus 3 keer 2 wandlampen met schakelaar. 1 van de 3 wanden is een betonnen muur, de andere 2 wanden zijn gipswanden. De muren zijn behangklaar en we willen graag dat ze weer behangklaar worden afgeleverd. De situatie heb ik geprobeerd te schetsen in de bijlage.

Uitbreiden groepenkast en electra aanleggen

Groepenkast uitbreiden van 4 naar 6. Eventueel bestaande electriciteitspunten naar onderkant muur verplaatsen hangt af van prijs) en nieuwe electriciteitspunten (7) aanleggen

Electra voorbereiden nieuwe keuken en meerdere lichtpunten aanleggen

Opdracht bestaat uit aanleggen stroom voor volgende apparatuur: - Falcon fornuis (nexus 90 inductie) - stoom magnetron Miele - Quooker - vaatwasser - afzuigkap - koel/vries combi - 3 lichtpunten, gefreesd in muur - voorbereiden van 4 stopcontacten - optioneel: 2 lichtpunten in woonkamer gefreesd in muur Waarschijnlijk is al veel elektra aanwezig, maar zijn deze verbindingen doorgetrokken naar de huidige keuken. De nieuwe keuken komt dichterbij de meterkast te staan. Er komt ongeveer 1 m tussen de kookplaat en de meterkast te zitten. Er is geen kruipluik aanwezig. De huidige bewoners van het huis hebben toen ter tijd de keuken verplaats naar een plek waar wij het niet willen hebben, dus er is waarschijnlijk al veel elektra aanwezig. Ik zou graag in de eerste week van februari willen beginnen. Wellicht is het handig als er even iemand komt kijken. Hopelijk kan u met bovenstaande gegevens een prijsindicatie geven.

Vervangen van electra

Ik wil graag een nieuwe meterkast, draden vervangen, nieuwe stopcontacten en groepen aanleggen.

Partners

Partners van Casius