Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duodimmers installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duodimmers installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duodimmers installeren

Duodimmers installeren

Twee bestaande dubbele lichtschakelaars (inbouw) vervangen door twee duodimmers. In totaal zijn er vier schakelpunten waarbij twee dienen voor halogeenverlichting. Een derde op een gewone gloeilamp/spaarlamp en een vierde in de keuken waar 12V lampjes met een transformator gemonteerd zijn. Een van de dubbele schakelaars heeft nog een stopcontact geïntegreerd. De ene duodimmer zou ik graag ook met een stopcontact willen hebben. Graag uw aanbod inclusief en exclusief de dimmers.