Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Dubbele trekschakelaar aanleggen

Ik heb nu een trekschakelaar in de douche voor de wasmachine en wil een droger kopen, daarom moet ik een dubbele trekschakelaar hebben.

Dubbele trekschakelaar in de badkamer maken

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer, waar de wasmachine op zit. Omdat er een droger bij komt, moet dat aangepast worden naar een dubbele trekschakelaar. De wasmachine moet er dan ook meteen op aangesloten worden, de droger komt later dus die hoeft nog niet. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het bedrijf dat de droger komt bezorgen kan dit ook doen maar ik wil in ieder geval de prijzen vergelijken vooraf. Ook wil ik weten hoeveel het kost om een stopcontact te plaatsen in de badkamer.

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil een (dubbele?) trekschakelaar in badkamer vervangen. Ik wil er een wasmachine en vaatwasser op aansluiten. Graag complete offerte, inclusief werkzaamheden en leveren van materialen.

Klein elektrawerk

Klein elektrawerk: 1. Dubbele trekschakelaar vervangen in badkamer. 2. Reparatie Massive flexline plafondlamp (zekering vervangen al geprobeerd)

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil mijn dubbele trekschakelaar laten vervangen (wasmachine/droger). Deze veroorzaakte recentelijk kortsluiting omdat hij niet goed geïnstalleerd was. Een stop sloeg recentelijk eruit. Bij het opnieuw aansluiten kwam er een vonk van de trekschakelaar af.

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer voor de wasmachine. Nu heb ik ook een droger erbij. Die wil ik ook graag op de trekschakelaar. Dus wil ik graag een dubbele gemonteerd hebben. Dus graag een offerte voor een trekschakelaar en montage

Snoer vervangen van de wasmachine

Gisteren heb ik een nieuwe wasmachine en droger ontvangen. Het snoer van de wasmachine is te kort om bij de nieuwe dubbele trekschakelaar te komen. Ik wil een nieuw snoer vanuit de wasmachine naar de trekschakelaar laten aanleggen. Tevens de wasmachine en de droger op de trekschakelaar aan laten sluiten. De wasmachine en droger staan in een inpandige badkamer. Liefst zo snel mogelijk natuurlijk! Graag deze week uitvoeren.

Extra trekschakelaar plaatsen

Wij hebben een ander huis gekocht waar wij aanstaande dinsdag de sleutel van krijgen. In de badkamer zit momenteel maar 1 trekschakelaar. Wij willen graag een dubbele trekschakelaar laten plaatsen voor de wasmachine en droger tegelijkertijd. Ik weet niet of er dan ook nieuwe groepen moeten worden geplaatst. Hoeveel kost dit en hoe snel kan het gedaan worden?

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik wil graag een dubbele trekschakaar. Wij hebben op dit moment alleen een voor de wasmachine, maar we hebben nu ook een droger. De woningbouw wil ons niet helpen, dus daardoor hebben wij een monteur nodig. Dus de huidige enkele schakelaar vervangen voor een dubbele en tevens de wasmachine en drogere hier op aansluiten.

Dubbele trekschakelaar in de badkamer monteren

In de badkamer is een enkele trekschakelaar aanwezig, deze moet vervangen worden door een dubbele.

Partners

Partners van Casius