Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 dubbele stopcontacten verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 dubbele stopcontacten verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 dubbele stopcontacten verplaatsen

Infrezen en aanleggen inbouwstopcontact

Het infrezen en aanleggen van een enkele en een dubbele inbouwstopcontact voor mijn keuken. Het gaat om een ruwe beton muur waar al leidingen in zijn weggewerkt (zichtbaar door middel van plamuur). Deze kunnen volgens mij gebruikt worden om van af te tappen voor de extra stopcontacten. Ik schat dat er ongeveer twee tot drie meter gefreesd moet worden.

Aanleggen extra stopcontacten meterkast

Ik wil naast het reeds bestaande dubbele stopcontact nog twee dubbele stopcontacten met net genoeg ruimte dat alle adapter er goed in passen. Drie keer een dubbele stopcontact. Het is wel de bedoeling dat de stopcontacten aan dezelfde kant komen zodat de zooi met draden netjes weggewerkt kan worden

Verplaatsten stopcontacten

Verplaatsen + her bekabelen en aansluiten in meterkast 1 enkel wandcontactdoos tbv afzuigkap (afstand +- 2 meter). Verplaatsen + her bekabelen en aansluiten in meterkast 1 dubbele wandcontactdoos tbv keuken apperatuur (afstand +- 1,5 meter). Het betreft een nieuwbouwwoning oplevering woning medio april. Dikte van de wand is totaal 7 cm. We zien graag de prijs tegemoet komen.

Lichtpunt in plafond verplaatsen + 3 stopcontacten lager aanbrengen

Het gaat om het verplaatsen van 3 lichtpunten in het plafond (dmv frezen van sleuven) en het verplaatsen van 3 dubbele stopcontacten. Deze 3 stopcontacten zijn nu opbouw op circa 90 cm hoogte. Ze moeten naar 30 cm hoogte en moeten inbouw stopcontacten worden.

Perilex plus extra groep(en)

In de nieuwe keuken, uitbreiding stopcontacten met dubbele uitgebreid (is 2 sleuven frezen). Daarnaast 1 perilex aansluiting voor inductie koken inclusief de aanpassingen in de meterkast van 1 of 2 groepen.

Verplaatsen stopcontacten

3 dubbele stopcontacten en 1 enkele stopcontact verplaatsen in de woonkamer. Circa 1.0 meter naar beneden verplaatsen.

Bevestigen van 4 dubbele stopcontacten

1) bevestigen van 3 opbouw stopcontacten aan de muur. Dit betreffen dubbele stopcontacten. ( een wandcontactdoos heeft 2 stopcontacten). 2)bevestigen van 1 opbouw combinatie stopcontact ( schakelaar+stopcontact) Dus 1 wandcontactdoos met een schakelaar in combinatie met een stopcontact.

Plaatsen extra stopcontacten

Beste meneer/mevrouw, Graag plaatsen wij 12 extra dubbele stopcontacten . De afstand tussen de bestaande stopcontacten is momenteel te ver uit elkaar. Achterwanden zijn deels gips deels beton. Graag ontvang ik jullie offerte. Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien

In mijn woning zijn er ongeveer 10 ongeaarde (dubbele) stopcontacten die ik tot geaarde stopcontacten wil maken

2 dubbele stopcontacten verplaatsen

Twee dubbele stopcontacten verplaatsen in 1 muur met ingefreesde bedrading. Zitten nu hoog op de muur en moeten op 12 centimeter van de grond. Plekken zijn al op de muur getekend.

Partners

Partners van Casius