Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbel stopcontact in meterkast maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbel stopcontact in meterkast maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbel stopcontact in meterkast maken

Stopcontact in meterkast maken

Geaard stopcontact aanbrengen in meterkast: dubbel op lasdoos 3611, of enkel als DIN rail stopcontact.

Een stopcontact maken in de meterkast

Wat kost dat een geaarde dubbel stekker aansluiting maken

Dubbel stopcontact in meterkast maken

Wij zouden graag een dubbel stopcontact (inbouw) in de meterkast willen laten plaatsen. Hiervoor zouden wij graag een offerte voor ontvangen.

Dubbel stopcontact maken in meterkast

Ons modem staat (nu) in de meterkast maar we hebben daar geen stopcontact. Graag dubbel stopcontact plaatsen voor evt. Andere wensen in toekomst. Graag offerte per mail, niet telefonisch

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Aanpassen elektra

Ik heb een oude meterkast en wil aanpassingen maken hierin: 1: stroomaansluiting met dubbel stopcontact naar de schuur. 2: vernieuwen oude meterkast voor een nieuwe met extra groep

Stopcontact maken in een meterkast

Op nette wijze in meterkast een dubbel stopcontact plaatsen, de meterkast is uit 1997 en zeer netjes uitgevoerd.

Dubbel stopcontact in meterkast maken

Dubbele stopcontact in meterkast plaatsen voor glasvezel.

Elektra voorbereiden voor nieuwe keuken

In onze nieuwbouwwoning in Berkel en Rodenrijs hebben wij ten behoeve van voorbereidingen op plaatsing van de keuken de volgende werkzaamheden: A) Verplaatsen wandcontactdoos ongeveer 1 meter (inbouw, in gipsblokken wand) B) Verplaatsen loze leiding ongeveer 1 meter (inbouw, in gipsblokken wand) + bedraden in combinatie met plaatsen wandcontactdoos (inbouw) + aansluiten op aparte groep. C) 3 x Bedraden loze leiding in combinatie met plaatsen wandcontactdoos + aansluiten op aparte groepen. D) Bedraden loze leiding in combinatie met plaatsen Periplex wandcontactdoos ten behoeven van elektrisch koken (2-fasen inductie). E) Maken dubbel stopcontact in meterkast. Groepsuitbreiding in de meterkast met ruimte voor 4 extra groepen op een extra aardlekschakelaar is reeds aanwezig. Werkzaamheden dienen uitgevoerd door een elektricien welke gecertificeerd is voor het uitvoeren van de genoemde aansluitingen in de meterkast. De werkzaamheden dienen plaats te vinden op een in overleg te bepalen dag tussen 23 en 27 januari. Graag zouden wij een offerte willen opvragen bij u.

Draad doortrekken en stopcontacten aanleggen

Er moet een kabel vanuit de meterkast met een trekdraad doorgetrokken worden richting de keuken. De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 13 meter. Tevens wil ik graag een dubbel stopcontact in de keuken laten plaatsen. Ook willen we van het huidige dubbele stopcontact 4 stopcontacten laten maken, zodat er in totaal 6 stopcontacten in de keuken komen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.