Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doortrekken kabel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doortrekken kabel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doortrekken kabel

Extra groep in de meterkast

Ik wil graag in mijn meterkast extra 16 ampère groep laten maken en de kabel doortrekken naar de tuinkamer via kruipruimte.

UTP-kabel en draden aanleggen/doortrekken

In mijn meterkast komt het glasvezel binnen, maar de daarop aangesloten router is niet sterk genoeg voor ontvangst in het hele huis. In de meterkast zit een telefoonleiding (met kabel) naar de 1e verdieping. Ik wil die kabel vervangen voor een netwerkkabel en op de 1e verdieping een netwerkaansluiting hebben om een accesspoint te maken. Graag een offerte voor de kabel (10 meter?) en aansluiting.

Doortrekken kabel

Om internet/tv via de kabel op zolder te krijgen dient deze kabel vanuit de meterkast (waar het modem bevindt) doorgetrokken te worden door de meterkasten van de 2 bovenliggende appartement van de beide buren. De kabel heb ik reeds in bezit. De kabel is lang genoeg.

UTP-kabel trekken naar zolder en slaapkamer en aansluiten

Graag ontvangen wij een offerte voor het doortrekken van een UTP kabel naar de zolder en naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een buis aanwezig in de meterkast waar nu de tv kabel doorheen loopt. We willen graag op zolder en in de slaapkamer internet via de kabel. Alles moet ook even goed worden aangelegd en aangesloten.

UTP kabel en draden aanleggen en doortrekken

We willen een UTP-kabel vervangen van meterkast naar woonkamer. Ik ken de exacte lengte van de kabel niet. De kabel leidt nu door de pijp in de muur. Het huis is in 2012 gebouwd. Kunt u alstublieft een aanbod aanbieden voor dit werk? Inclusief arbeid en materiaal. Bedankt! Hello, We want to replace one UTP cable from meterkast to living room. I don't know exact length of the cable. The cable now lead through the pipe inside the wall. The house was build in 2012. Could you please provide a offer for this work? Include labor and material. Thanks.

Tv kabel doortrekken

Ik wil graag een extra tv aansluiting op zolder, er moet dan een kabel doorgetrokken worden vanuit de meterkast.

TV-/internetkabel door de tuin trekken

We willen de internet en tv kabel laten doortrekken naar het tuinhuis. Wie zou dat op korte termijn willen en kunnen doen? De afstand naar het woonhuis is circa 10 meter.

UTP-kabel doortrekken naar 2e verdieping

Ik wil graag 2 UTP kabels netjes afgewerkt doortrekken, 1 naar de eerste verdieping en 1 naar de 2de. De kabels zijn aanwezig, andere materialen niet. Ik vermoed dat het via het trapgat moet. Daarnaast zit de lichtknop van het zolderlicht op het houtwerk van de trap, en we willen de lichtknop iets verder, in de kamer waar ook het licht zit. Ik wil ook graag een schakelaar laten verplaatsen.

Netwerkkabels doortrekken

Er moeten twee telefoonlijnen van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken. Een internetkabel van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken en een tv kabel van de eerste verdieping door naar een andere kamer op de eerste verdieping.

Glasvezel kabel doortrekken

In de meterkast heb ik een glasvezelaansluiting. Deze wil ik doortrekken naar 1 tv in de huiskamer, 1 tv in de slaapkamer en computer. Alles zit gelijkvloers (3e etage).

Partners

Partners van Casius