Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doorstroom apparaat plaatsen en aanschaffen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doorstroom apparaat plaatsen en aanschaffen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doorstroom apparaat plaatsen en aanschaffen

Doorstroom apparaat plaatsen en aanschaffen

Ik wil een doorstroom apparaat laten plaatsen in onze nieuwbouw woning. We hebben géén krachtstroom. Het apparaat is voor douche, wastafel en keuken voor een 2-persoonshuishouding. 5-6 liter zal voldoende zijn.

Doorstroomverwarmer installeren

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik heb nu een 2 groepenkast. Mijn geiser is afgekeurd en ik wil nu een elektrisch doorstroom apparaat. Plaatsing in de keuken en meterkast is gelijk er achter. Moet er een extra groep geplaatst worden? Wat gaat dit ongeveer kosten. Alvast bedankt.

Groepenkast vervangen

We hebben om dit moment 5 groepen in huis. De groepenkast werkt nog met zekeringen. En er is geen hoofdschakelaar. In verband met renovatie van de keuken moet er e.e.a. uitgebreid worden of vervangen. Warmwatervoorziening gaat plaats vinden door een doorstroom apparaat waarvoor krachtstroom nodig is. Verder komt er ook een inductiekookplaat, een inbouw oven en moeten de wasmachine en de droger op aparte groepen aangesloten worden. Men heeft mij verteld dat 9 groepen voor mij goed zou zijn.