Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dimmers en electra draden vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dimmers en electra draden vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dimmers en electra draden vervangen

Dimmers en electra draden vervangen

Dimmers vervangen en Electra werkend maken zodat het niet meer flikkert of kortsluiting geeft. Gaat ongeveer over 6 contact punten. Wat zijn de kosten inclusief arbeid/ materiaal/ voorrij kosten?

Moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen

In aangekochte woning in Prinsenbeek - overdracht 15 april willen we na oplevering een aantal zaken laten realiseren: - verlagen van een 5-tal stopcontacten in de woonkamer en aarden stopcontacten - plaatsen dimmers - vervangen oude stoppenkast door moderne groepenkast - 2 extra groepen naar zolder ivm plaatsen wasmachine en wasdroger - optioneel voorbereiden inductie keuken - aanleggen thuisnetwerk zodat in huis goed kan worden thuisgewerkt (bedraad), kids kunnen gamen en kunnen streamen (youtube/netflix) door het hele huis

Electra aanleggen in nieuwe woning

Ik wil graag een offerte voor de complete installatie van het elektra werk, leidingen, wcd's, dimmers en een meterkast voor een nieuw te bouwen woning. Ik kan tekeningen van de woning opsturen.

Electra laten controleren en aanpassen

Graag nodig ik een elektriciën uit om in mijn woning enkele elektra-werkzaamheden op te nemen. Het gaat om een probleem in de bedrading van spotjes en in een elektra-aansluiting in het plafond van de achterkamer. Er moeten ook twee stopcontacten worden aangesloten. Er zit al bedrading maar die moet op juistheid worden beoordeeld. Ook moeten er dimmers worden beoordeeld. Ik weet namelijk niet of dit de juiste soort is voor onze verlichting. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de noodzakelijke werkzaamheden.

Uitbreiden electra

. Vervangen groepenkast (6 groepen, 4 groepen optioneel) . Aanleggen nieuwe groepen voor wasmachine, oven en vaatwasser. . Aanbrengen 12 lichtpunten, 8 lichtschakelaars, 2 dimmers, 10 dubbele wandcontactdozen. Inbouwmateriaal. Bedrading via kruipkelder (deze is goed toegankelijk, 90 cm hoog).

Electra en dimmers aansluiten

- Aansluiting electriciteit: plaatsen stopcontact in mijn stoppenkast die buiten de woning is geplaatst. Noodzakelijk ivm aansluiting van de modem voor telefonie. - Daarnaast graag de telefonie vanuit die kast, twee lijnen van KPN, aansluiten op UPC-modem waarbij 1 functioneert als telefoonlijn en de ander als netwerkkabel. - 1 stopcontact in de keuken in de buurt of aan de onderkant van het aanrechtblad van het kookeiland, tegen de muur geplaatst. - juiste dimmers installeren 2 enkele en 1 dubbele voor twee soorten lampen. Nu zijn dimmers geinstalleerd naar aanleiding waarvan twee lampen zijn gesprongen. Andere dimmers die geinstalleerd zijn zorgen ervoor dat halogeen lampen flikkeren, terwijl het wel speciale, maar van merk Gamma, zijn.

Tel-lijn digitale aansluiting, wasmachine , dimmerelectra

Er moet een electra verbinding gemaakt worden in keuken zodat wasmachine geplaatst kan worden. Stopcontacten bevinden zich nu op 3 meter afstand. Er is een ruimte in de muur waarin twee dimmers aan iedere kant zijn bevestigd, de dimmer-electra moet passend gemaakt worden. Het lijkt nu niet te passen. Telefoonlijn, ptt kastje. Dit is de hoofdaansluiting volgens mijn provider tele 2, en deze functioneert niet. Er zijn wat draden vanuit een ruimte in de hoek, muur zichtbaar. Ik wil deze verbinding functioneel hebben zodat ik digitale tv en internet ontvang en ik kan bellen.

Electra werkzaamheden

2 dimmers vervangen; aanleg 2 stopkontakten; plaatsen van 2 plafoniers en 1 verwijderen; 4 moderne kontaktdozen plaatsen ter vervanging oude en 1 schakelaar; aanleg extra stopkontakt in schuur.

Diverse reparaties verlichting

Diverse kleine electra reparaties bij verlichting binnenshuis zoals een los contact en dimmers.

- extra groep van meterkast naar keuken ...

- extra groep van meterkast naar keuken (beide begane grond) - installatie (en event. leveren) van nieuwe groepenkast (4 groepen) - voorbereiding electra nieuwe keuken - nalopen electra badkamer incl. plaatsen stopcontact - plaatsen van 2 dimmers in huiskamer