Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil graag de aansluiting van 3 x 25 ampere om laten zetten naar 3 x 63 Ampere. Om een bedrijf dit te laten doen moet er eerst een diepteaarding aangebracht worden door een erkend bedrijf. Zodat wij hiervan het rapport door kunnen sturen naar de installateur. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen.

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil mijn capaciteit van de elektra verhogen van 35 A naar 50 A. Hiervoor heb ik een aarding nodig in mijn meterkast met een meting en installatierapport.

Aardpen slaan en aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor het bijplaatsen van een aardpen. Plaatsing in een zandig gebied met een eerste grondwaterlaag op circa 8 meter diepte. Inclusief het benodigde grond en aansluitwerk. Meterkast op 1,5 meter vanaf deur en systeem uit 2008 dus alles is nieuw. Inclusief het verwijderen van bestrating, tegels van 50 centimeter x 50 centimeter en het weer terugplaatsen van deze tegels. Daarbij de volgende eisen: - Aansluiten volgens het TT-stelsel (geen TN stelsel). - Te realiseren aarding minder dan 5 ohm.

Ivm aanpassing gekochte woning voor ...

Ivm aanpassing gekochte woning voor inhuizing. Periode 23 october - 1 november. Vervanging bedrading in woning bouwjaar 1950. Vervangen groepenkast. - Huidig 4, nieuw 7 met uitbreiding mog. Realisatie Aardlek/aarding (pen). - Niet aanwezig c.q. onvoldoende. Betreft WCD op begane grond + 1e verdieping en 1 lichtpunt en WCD (voor cv) op 2e verdieping (zolder). Deels zoniet geheel vervangen schakelmateriaal. Schakelmateriaal in niet afgekeurd alleen verouderd. Volledig inbouw echter onduidelijk diepte en of inbouwdozen. Kan worden nagegaan. Bekijken woning kan in overleg met verkoper plaatsvinden. Belangrijk: Snelheid en beschikbaarheid en marktconforme prijs